Parcagiu infectat cu HIV, ameninţa că îi muşcă pe poliţişti

de:
19 iun. 2012
0 Afișari
Parcagiu infectat cu HIV, ameninţa că îi muşcă pe poliţişti

P.S.C. are 39 de ani şi este din judeţul Călăraşi. În Bucureşti trăieşte, de câţiva ani, din banii percepuţi ilegal în parcările din centrul oraşului, relatează Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti.

Parcagiul este veteran: de la începutul acestui an, P.S.C. a primit câteva zeci de amenzi de la agenţii Serviciului de Ordine Publică al P.L.M.B. În timp, pentru a scăpa de contravenţii, bărbatul a încercat să-şi justifice activitatea din parcare cu un certificat medical care arată că este infectat cu H.I.V., susţinând că strânge bani pentru a se îngriji. Fiindcă această metodă nu l-a scăpat de amenzi, P.S.C. a început să devină agresiv. De fiecare dată când era prins în timp ce lua bani de la şoferii care doreau să parcheze în zona Pieţei Unirii, P.S.C. îi ameninţa pe agenţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti cu un ac de seringă – despre care susţinea că ar fi fost infestat cu virusul H.I.V. Luni seara, parcagiul nu a avut acul la el. Aşa că, în încercarea de a scăpa de contravenţie, bărbatul a sărit la o patrulă a P.L.M.B. ameninţând că-i va muşca de picioare, infectându-i, astfel, pe poliţişti cu H.I.V.

Parcagiul a fost găsit zăcând în zona în care, de regulă, încasează ilegal taxa de parcare. Poliţiştii locali au încercat să-i acorde primul ajutor însă bărbatul a refuzat, pe motiv că doreşte să rămână în parcare pentru a obţine bani. În acel moment, agenţii i-au solicitat lui P.S.C. actele de identitate pentru verificări, moment în care parcagiul a devenit violent. Omul a ameninţat că îi va muşca pe agenţi ‘’să-i contamineze ‘’. Imediat, P.S.C. a fost reţinut şi condus la secţia Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti unde, mai întâi, a fost amendat contravenţional şi, apoi, predat Poliţiei Naţionale.

Cookies