BAZAR

Parc de distracţii şi studio spaţial, la marginea Bucureştiului

Investiţia pentru Bucharest World of Adventures Park este estimată la aproape 140 de milioane de euro, iar ridicarea ei se va întinde pe durata a trei ani, potrivit proiectului prezentat de Impact Developer&Contractor, cu prilejul forumului arab-român care a avut loc zilele trecute la Bucureşti.

De asemenea, parcul va cuprinde şi o sală multifuncţională de spectacole, o zonă de shopping, precum şi un hotel luxos, după modelul celor aferente marilor parcuri de distracţii din lume, restaurante, un centru de tip outlet, precum şi spaţii pentru parcare.

„Succesul proiectului depinde şi de climatul macroeconomic, propice sau mai puţin propice de la noi, dar şi din ţara posibililor investitori. La noi economia încă tuşeşte, cred că lucrurile se vor mai limpezi în şase luni”, a declarat pentru gandul.info Dan Ioan Popp, principalul acţionar al companiei de dezvoltare imobiliară Impact Developer&Contractor. Au fost contactaţi inclusiv investitori din China şi SUA. „La dans este nevoie de doi parteneri. Noi am dansat la bară, am făcut de toate, acum rămâne să aşteptăm investitorii să vină să investească în proiectul nostru”, a menţionat Popp.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button