PARAPEŢI de protecţie pe Splaiul Dâmboviței. Negoiţă: „Putem rezolva problema cu BANI puţini”

PARAPEŢI de protecţie pe Splaiul Dâmboviței. Negoiţă:

„Îmi pare rău că Primăria Generală și Apele Române, care gestionează acum râul Dâmbovița în zona Bucureștiului, au lăsat să se întâmple așa ceva. În consecință, am cerut ca în zona sectorului 3 să ne permită nouă, Primăriei sector 3, să facem noi și să menținem noi acei parapeți de protecție, pentru că mi se par absolut necesari. În toată lumea există așa ceva. Cred că avem mai bine de un an de când nu mai există deloc acei parapeți de protecție”, a declarat Robet Negoiţă înainte de începerea lucrărilor reuniunii Asociației Municipiilor din România, citat de Agerpres.

El a mai precizat că va pune la dispoziția presei solicitarea, pe care o trimite luni către Primăria Generală.

„Nici măcar nu discutăm de mulți bani. Adică discutăm de bani relativ puțini. Se poate face, dar repet, discutăm totuși de vieți omenești. Putem să rezolvăm această problemă așa cum știm noi, la sectorul 3 să o facem, cu bani puțini”, a menționat Negoiță.

Duminică, Robert Negoiță a anunțat că va face o solicitare către Primăria Municipiului București (PMB), prin care va cere permisiunea ca unitatea administrativ-teritorială pe care o conduce să ia măsuri de siguranță pe zona de splai care intră pe raza sectorului 3.

O persoană a murit și alte două au fost grav rănite, sâmbătă, după ce o mașină a căzut în râul Dâmbovița în zona Dudești-Vitan din București. De asemenea, vineri, o femeie în vârstă de 26 de ani a murit după ce a căzut cu mașina în râul Dâmbovița în zona târgului Vitan.