ARHIVA B365

Paradox de Dâmboviţa: deşi se plâng de administrarea proastă a oraşului, bucureştenii îi susţin pe primari

61% dintre bucuresteni sunt nemultumiti de modul in care este administrata Capitala, in timp ce doar 39% sunt satisfacuti de modul in care merg lucrurile, arata un sondaj CURS realizat in perioada 13 – 14 mai, volumul esantionului fiind de 400 respondenti cu varste de 18 ani si peste, potrivit ziare.com.  În ciuda acestui rezultat, 66% dintre bucureşteni sunt multumiţi de activitatea primarului general Sorin Oprescu.  Astfel, 62% dintre cei care locuiesc în sectorul 1 sunt mulţumiţi de activitatea primarului general, 72% dintre locuitorii sectorului 2, 79% în sectorul 3, 54% în scetorul 4, 66% în sectorul 5 şi 66% în sectorul 6.

Potrivit rezultatelor sondajului, de proasta adinistrare a oraşului nu sunt responsabili nici primarii de sector, majoritatea înregistrând cote înalte de încredere. 86% dintre cei care locuiesc în sectorul 1 sunt multumiţi de Andrei Chiliman, în timp ce doar 8% sunt nemulţumiţi. Neculai Onţanu se bucură de încrederea a 69% dintre cei care locuiesc în sectorul 2, doar 31% fiind nemulţumiţi. 74% dintre cei care locuiesc in sectorul 3 sunt mulţumiti de modul în care Liviu Negoiţă îsi desfăşoară activitatea, în timp ce doar 26% sunt nemulţumiţi.  La 90% dintre respondenţii din sectorul 4 le convine modul în care îşi face treaba Cristian Popescu Piedone şi doar 10% – nemulţumiţi. În sectorul 5,  56% dintre locuitori sunt satisfăcuţi de activitatea lui Marian Vanghelie, iar 44% se declară nemulţumiţi. Activitatea lui Cristian Poteraş multumeste doar 32% din locuitorii sectorului 6,  în comparaţie cu 68% nemulţumiţi.

Sondajul CURS a fost comandat de GMP, modul de intervievare a fost faţă-în-faţă, la domiciliul respondenţilor; iar marja teoretică de eroare la nivelul întregului eţantion este de +/-4.9% la un nivel de încredere de 95%.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button