ȘTIRI

Parada Elevilor Bucureșteni are loc sâmbătă. Peste 100 de polițiști vor asigura siguranța rutieră

 

.Pentru buna desfăşurare evenimentului, poliţiştii vor acţiona în vederea menţinerii ordinii publice şi a siguranţei rutiere, asigurând totodată accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră, informează Poliția Capitalei.

Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prin prevenirea infracţiunilor în zona adiacentă locurilor de desfăşurare a evenimentului precum şi a altor fapte antisociale.

În acest sens, se vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a se lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, a furturilor din poşete sau buzunare, precum şi a furturilor de şi din auto.

Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a activităţilor evenimentului.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, pentru limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a evenimentelor, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

 Manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
 Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
 Nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;

 Adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button