Parada Alternativa de 1 decembrie

de:
28 nov. 2012
1 Afișari
Parada Alternativa de 1 decembrie
Demersul aparține APPAUM si Pilot Magazin – prima revista online de aviatie generala din Romania, care au ales acest loc pentru că zona în care se află astăzi Aerodromul Șirna a fost folosită ca bază pentru avioanele care apărau rafinăriile din Ploiești, în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Locul a fost redescoperit de Iancu Gheorghe, parașutist militar. Din 2007, izlazul de la marginea satului Tăriceni, comuna Șirna a fost integrat în turismul aerian al României. Activitățile cu pasionații de zbor constau în zbor de agrement, școală de zbor, evenimente de promovare a zborului.
Aerodromul se află la 40 de km de București, lângă DN1, la jumatatea drumului spre Ploiești. Urmărește aceste indicatii dacă te afli la volan venind dinspre București: se face stânga în Potigrafu către Gorgota, se merge pe drumul principal 11 km până la ieșirea din Poienarii Burchii, unde se face dreapta către Șirna.
Intrarea la acest eveniment este liberă, iar parada incepe de la ora 11. Dacă dorești să partici, dar nu ai mașină, poți folosi transportul public pus la dispoziție de organizatori cu plecare din Piața Presei, în dimineața zilei de 1 Decembrie.
 
Pretul unui Bilet dus-intors este de 20 de lei.
Evenimentul este organizat in colaborare cu Revista Pilot Magazin – prima revista de aviatie generala din Romania. Mai multe detalii despre Parada alternativă vor fi în curând publicate pe site-ul www.pilotmagazin.ro

Pentru informații dar si inscrieri pe lista de transport catre aerodrom, cu microbuzul scrie-ne la adresa [email protected].

Cookies