Papahagi: Udrea stia ca are probleme la DNA, a vrut ca Ponta sa castige Presedintia contra imunitate

de:
29 ian. 2015
0 Afișari
Papahagi: Udrea stia ca are probleme la DNA, a vrut ca Ponta sa castige Presedintia contra imunitate

Fost vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara, in prezent membru al asociatiei M10, infiintata de Monica Macovei, Adrian Papahagi crede ca din acest motiv Elena Udrea l-a indepartat pe Eugen Tomac de la presedintia PMP si pe Cristian Diaconescu din postura de candidat al PMP la Cotroceni.

„Udrea simtea ca va fi chemata la DNA, fiindca stia prea bine care era sursa puterii si averii ei. Stia ce facuse si stia ca DNA stie. De ce l-a mai dat deoparte pe Tomac pentru a prelua PMP? De ce a determinat retragerea fondatorilor FMP-PMP, cu pretul delegitimarii acestui partid (care ramane delegitimat de lasitate si servilism oricat ar incerca sa se reinventeze)? De ce l-a pus de forma pe Diaconescu sa candideze la prezidentiale si apoi l-a inlocuit?

Simplu. Rolul ei era sa il ajute pe Victor Ponta sa castige Presedintia, in schimbul imunitatii. Schema nu a iesit. Ghinion”, a postat pe Facebook Adrian Papahagi, joi, dupa ce Elena Udrea a fost adusa cu mandat la DNA.

Elena Udrea este acuzata de spalare de bani si fals in declaratii in dosarul Microsoft, in care a fost pusa sub invinuire, informeaza surse Ziare.com.

Ea a ajuns, joi, la sediul central al DNA, fiind adusa cu mandat.

Cookies