Panourile publicitare montate ilegal în Sectorul 5, eliminate de primărie. „Firmele vor fi pedepsite de autoritățile competente”

04 mart. 2023
2896 Afișari
Panourile publicitare montate ilegal în Sectorul 5, eliminate de primărie. „Firmele vor fi pedepsite de autoritățile competente”
Panourile publicitare montate ilegal în Sectorul 5, eliminate de primărie. „Firmele vor fi pedepsite de autoritățile competente” | Sursă foto: Facebook-Comunicare Primăria Sector 5

Primăria Sectorului 5 a anunțat că a început eliminarea panourile publicitare ce au fost montate în mod ilegal pe domeniul public. Acțiunea a fost realizată de către Infrastructură S5 SA.

PS5 scapă de panourile publicitare montate ilegal

Pentru a elibera domeniul public din Sectorul 5, administrația publică, prin intermediul companiei „Infrastructură 5 SA”, a demarat acțiuni de ridicare a panourilor publicitare ce au fost montate ilegal de către companii.

Primăria Sectorului 5 descurajează și sancționează faptele de acest gen, iar persoanele juridice care amplasează ilegal panouri publicitare trebuie să știe că vor fi pedepsite de autoritățile competente, a transmis PS5.

În data de 3 martie 2023, compania Infrastructură S5 SA a înlăturat mai  multe astfel de panouri publicitare de erau amplasate pe Calea 13 Septembrie, fără drept. La această acțiune au participat și agenții din cadrul Poliției Locale.

Mașinile abandonate au fost și ele ridicate

Tot cu scopul de a elibera domeniul public din Sectorul 5, în data de 22 februarie, PS5 a desfășurat activități de ridicare a mașinilor abandonate.

De la finalul anului 2022 până în februarie, un total de 31 de autoturisme abandonate pe străzi și între blocuri au fost ridicate de către agenții din cadrul Poliției Locale Sector 5.

Numărul mașinilor abandonate pe străzile din Sectorului 5 scade de la o lună la alta, transmitea atunci PS5.

Acest gen de acțiuni vor fi continuate până ce toate spațiile ocupate de mașinile pe care nu le mai folosește nimeni vor fi eliberate. Polițiștii locali vor continua să facă verificări în teren și vor aplica sancțiuni acolo unde este necesar.

Bucureștenii ce locuiesc în Sectorul 5 sunt încurajați să anunțe autoritățile dacă vad mașini abandonate pe domeniul public. Oamenii pot contacta primăria prin intermediul unui mesaj pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 031.9451.

Cookies