ARHIVA B365

Răzvan Sava: Panourile publicitare despre bugetul Capitalei, plătite de liberalii de la sectorul 6

„Întrucât în ultima perioadă am primit mai multe întrebări referitoare la sursele de finanțare a campaniei de informare pe care am demarat-o, doresc să fac câteva precizări. În primul rând, mi-am dorit ca cetățenii să afle cât mai mult despre bugetul orașului și să se implice în stabilirea priorităților pentru anul 2016. În al doilea rând, campania nu a fost plătită din fonduri publice. Colegii liberali de la sectorul 6 au plătit panourile publicitare. Alături de cetățeni am dat un semnal extrem de puternic pe care următoarele administrații ale orașului sunt obligate să îl respecte”, a scris primarul Răzvan Sava pe Facebook. 

Pe panourile care au împânzit orașul, alături de fotografia actualul primar general, apare scris cu alb mesajul „Tranparență 100! Bugetul capitalei este public”. 

De menționat însă, că primarul general Răzvan Sava este obligat de lege să publice proiectul de buget pe site-ul Primăriei Capitalei, înainte de a-l introduce la vot în Consiliul General al Municipiului București. Mai mult, în fiecare an, proiectul de buget pentru anul în curs a fost publicat pe pagina oficială a Primăriei Capitalei.

Proiectul de buget pe 2016 va fi supus aprobării CGMB în ședința din 29 februarie.  


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button