BAZAR

Panoul de artă urbană de pe Arthur Verona ironizează, luna aceasta, arestarea Elenei Udrea FOTO

Panourile de pe Arthur Verona sunt realizate de agenţia de publicitate CohnandJansen JWT, după cum vă povesteam în 2013. Se schimbă aproape lunar şi sunt inspirate din evenimente actuale din România. Printre temele abordate pe panou, amintim scandalul cu plagiatul lui Victor Ponta, rezultatele slabe de la examenul de bacalaureat din 2011, traficul bucureștean, alegerile electorale și necalificarea Echipei Naționale de fotbal la Campionatul Mondial. O GALERIE FOTO cu acestea găsiţi AICI.

Click pe imagine pentru mărire

Elena Udrea s-a prezentat miercuri în fața magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție, care vor decide dacă ea trebuie arestată din nou în urma unei noi solicitări înaintate marți de către DNA judecătorilor ÎCCJ, în dosarul „Gala Bute”.

Deputatul a petrecut o săptămână în arest preventiv în luna februarie, în dosarul Microsoft, perioadă despre care a povestit, în Camera Deputaţilor. Udrea s-a plâns de condiţiile din celulă, unde avea apă caldă doar noaptea și dimineața, adăugând că avea la dispoziţie un WC turcesc, peste care punea PET-uri seara, ca să nu intre şobolanii. Totodată, după cum a declarat deputatul, nu avea la dispoziţie un feon cu care să îşi usuce părul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button