ARHIVA B365

Panică în Centrul Vechi. Bărbat înarmat cu o sabie lungă de 1 metru, prins de poliţişti VIDEO

Reprezentanţii Poliţiei Locale Bucureşti au anunţat că duminică seară, în centrul Capitalei, mai multe persoane au intrat în panică după ce un bărbat a pătruns, înarmat cu o sabie, pe strada Lipscani.

Bărbatul a fost observat, prima oară, de către o patrulă de Ordine Publică a Poliţiei Locale. Era agitat şi învârtea în mâini o sabie lungă de un metru. Sabia i-a speriat pe trecătorii aflaţi în Piaţa Roma, aproape de miezul nopţii. Incidentul a fost raportat de către poliţişti dispeceratului Poliţiei Locale, care a început monitorizarea video a bărbatului. Acesta a fost urmărit şi prins chiar pe strada Lipscani.

„Deşi i-a ameninţat şi i-a înjurat pe agenţi, aceştia l-au imobilizat pe tânăr şi l-au pus la pământ, capturându-i arma albă. După ce a fost încătuşat, bărbatul a fost dus la secţia Poliţiei Locale -Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, N.B.F. a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine şi…voia să o pedepsească. Cu sabia”, transmite Poliţia Localeă, pe pagina de Facebook.

După stabilirea identităţii, bărbatul a fost condus, împreună cu sabia, la Secţia 10 de Poliţie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button