Panică în Capitală. Brigada Antiteroristă a SRI a intervenit de urgență VIDEO

07 mai 2021
616 afișări
Panică în Capitală. Brigada Antiteroristă a SRI a intervenit de urgență VIDEO

A fost panică în Capitală. Brigada Antiteroristă a SRI și Poliția au intervenit pentru a imobiliza un bărbat care avea un cuțit și despre care se credea că poate comite un atentat.

Mai mulți polițiști și ofițeri ai Serviciului Român de Informații au intervenit de urgență vineri pentru a anihila ceea ce, în primele momente, părea a fi un atac terorist. Alerta s-a dat în urma unui apel la 112 care semnala prezența în mijlocul de transport în comun a unui bărbat cu un cuțit în mână, informează RealitateaPlus.

Incidentul s-a produs în zona stației Sfânta Vineri, în autobuzul 117. Bărbatul în cauză părea să fie în stare de ebrietate și nu a opus rezistență atunci când trupele speciale l-au dat jos din autobuz și l-au imobilizat.

„Astăzi, în jurul orei 12.00, într-un autobuz ce se afla în circulație în sectorul 5, un bărbat a afișat, la vedere, un cuțit, fără a amenința vreun călător anume. O persoană a apelat prin sistemul 112 și a sesizat situația. La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, dar și un echipaj al Serviciului Roman de Informații. Bărbatul, cetățean român, de 47 de ani, a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție. Urmează a fi dispuse măsuri legale”, a transmis Poliția Capitalei.

Suspectul nu are profil terorist

„În urma unui apel la 112, initiat la ora 12.28, Brigada Antiterorista din cadrul SRI a fost alertata ca un barbat ameninta cu un cutit calatorii intr-un autobuz care circula in sectorul 5 din Bucuresti. Echipa de interventie a ajuns la fata locului unde, in coordonare cu Politia, l-a imobilizat pe suspect in conditii de siguranta pentru ceilalti pasageri si participanti la trafic. Suspectul a fost predat Politiei, iar in acest moment se fac cercetari. Din primele verificari efectuate de SRI, suspectul nu este cunoscut pe profil terorist, iar pana in prezent nu exista elemente care sa lege incidentul de un posibil act terorist”, a anunțat SRI, într-un comunicat.

 

Cookies