Panică în avion pe Aeroportul Otopeni. Un incendiu a izbucnit la bordul unei aeronave

de:
12 iun. 2013
0 Afișari
Panică în avion pe Aeroportul Otopeni. Un incendiu a izbucnit la bordul unei aeronave

Presa israeliană scrie despre un incendiu care a determinat umplerea cabinei avionului cu un fum înecăcios şi evacuarea de urgenţă a aeronavei. Un pasager a povestit pentru un site israelian de ştiri că în momentul îmbarcării în aeronavă a vazut fum ieşind dintr-o parte a avionului si a simţit mirosul intens al acestuia.

„I-am spus unei însoţitoare de bord că nu mai urc în acel avion şi mi-am luat fiicele şi am coborât. Apoi a venit un agent aeroportuar şi i-a dat pe toţi jos din aeronava. Lumea era speriată de teama că ar fi putut exploda. S-a creat ceva isterie când pasagerii au fost evacuaţi. Unuia i s-a făcut rău şi a trebuit sa fie dus la spital”, a mai povestit pasagerul.

Toţi cei aproape 200 de pasageri au aşteptat în zadar să le comunice cineva ceva. Mai târziu, reprezentanţii aeroportului le-au transmis că problema a fost remediată

Aeronava care trebuia să decoleze de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” la ora 23.55 de minute a plecat spre Tel aviv abia la ora 3.06.

Reprezentantii Ten Airways nu au putut fi contactaţi pentru a comenta incidentul. Reprezentanţii aeroportului au confirmat incidentul, dar l-au catalogat ca fiind unul minor, scrie rtv.net. 

În weekend, s-a creat de asemenea panică în avionul Bucureşti-Roma. Aeronava Wizzair a aterizat de urgenţă, cu o roată blocată, pasagerii fiind evacuaţi pe tobogane. VIDEO aici. 

Cookies