Panica de la metrou Piața Romană descrisă de o femeie prinsă în interior. Imagini VIDEO din subteran din momentul critic

24 mai 2022
2165 afișări
Panica de la metrou Piața Romană descrisă de o femeie prinsă în interior. Imagini VIDEO din subteran din momentul critic

O femeie care se afla în metroul defect, blocat în subteran în apropiere de stația Piața Romană, a povestit la Antena 3 că s-a panicat din cauza fumului dens. „Cam 10-20 de minute a durat până am ieşit de acolo”, a relatat aceasta.

Postul TV publică și imagini video de la momentul în care pasagerii aflaţi în garnitura de metrou defectă au fost evacuaţi. ISU a transmis că a fost un incendiu care a fost stins în mai puțin de o oră.

Cauza probabilă a incendiului de la metrou a fost o flacără la o cutie cu conductori la nivelul şinei, de la care s-au înregistrat degajări de fum în zona Piaţa Romană, a declarat şeful ISU Bucureşti-Ilfov, Orlando Şchiopu.

„Unde eram în vagon era fum, atât am văzut. În spate nu am văzut. Ne-am dat seama de momentul de panică după ce ne-au scos. Era fum mult, mi s-au înmuiat picioarele. Cam 10-20 de minute a durat până am ieşit de acolo”, a povestit femeia.

Stația de metrou Piața Romană a fost evacuată, marți dimineață, din cauza unui incident produs la ora 8.42. Un fum dens a cuprins o garnitură de metrou, pompierii fiind alertați că a avut loc un incendiu. În urma incidentului, circulația metroului a fost oprită pentru aproximativ o oră, iar la suprafață traficul a fost dat peste cap. În total, 172 de persoane au fost evacuate, iar 21 au avut nevoie de îngrijiri medicale, a spus Raed Arafat.

Îți recomandăm și:

 

Cookies