ARHIVA B365

PANDURII TG. JIU a învins STEAUA BUCUREŞTI, DUMINICĂ, 15 MARTIE, SCOR: 3-1

PANDURII- STEAUA, AZI, DUMINICĂ, 15 MARTIE 2015, LIVE LA TV în LIGA 1. PANDURII -STEAUA LIVE: 

În meciul din tur, Steaua a învins Pandurii cu 6-0. Antrenorul Pandurilor, Edi Iordănescu, a declarat însă sâmbătă că meciul din tur a fost un accident care „nu reflectă valoarea reală a celor două echipe”, astfel că, la Târgu Jiu, situația va fi alta.

La Târgu Jiu, Steaua a avut mai mereu meciuri grele, așteptând un nou succes din 2008. Practic, ultimele șase dueluri jucate pe terenul celor de la Pandurii s-au încheiat cu cinci remize și o victorie a gazdelor, informează dolcesport.ro.

PANDURII- STEAUA, AZI, DUMINICĂ, 15 MARTIE 2015, LIVE LA TV în LIGA 1. PANDURII -STEAUA LIVE: 

Biletele la meci s-au vândut repede. Doar în primele ore, 4000 de bilete a fost cumparate.

„Exista un interes uluitor pentru acest meci. Am primit sute de telefoane si mesaje. Nu ma asteptam sa fie chiar asa nebunie, dar suntem bucurosi ca vom juca pe un stadion arhiplin. M-a sunat lumea din Craiova, Timisoara sau Satu Mare… Din pacate, nu am cum sa-i ajut pentru ca toate tichetele au fost scoase la vanzare la case. Cel tarziu sambata dimineata acestea vor fi epiozate”, a declarat presedintele clubului Pandurii, Eugen Parvulescu.

PANDURII- STEAUA, AZI, DUMINICĂ, 15 MARTIE 2015, LIVE LA TV în LIGA 1. PANDURII -STEAUA LIVE: 

Echipele probabile:

Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovic – P. Anton, Pintilii – Buleică, Nistor, Răduţ – Roman
Steaua: Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Bourceanu – Popa, Stanciu, Tănase – Ţucudean

În cazul unei victorii la Târgu Jiu, Steaua FCSB s-ar distanţa la zece puncte de principalele sale urmăritoare, Petrolul şi ASA Tg. Mureş.

În schimb, gazdele vor să câştige duelul cu Steaua FCSB şi să răzbune eşecul ruşinos din tur, scor 0-6, atunci când Claudiu Keşeru a fost marcatorul tuturor golurilor, informează prosport.ro. Gorjenii au vândut toate biletele pentru acest meci, iar atmosfera din tribune se anunţă una foarte încinsă.

PANDURII- STEAUA, AZI, DUMINICĂ, 15 MARTIE 2015, LIVE LA TV în LIGA 1. PANDURII -STEAUA LIVE: 

Mihai Roman este optimist şi anunţă că acest meci va fi total diferit faţă de cel din tur. „Meciul cu Steaua va fi unul diferit faţă de ce a fost în tur, avem o revanşă de luat, pentru că nu aceea este adevărata faţă a noastră”, a declarat Mihai Roman pentru Dolce Sport. Gezim Shalaj l-a completat pe atacantul gorjenilor şi anunţă că valoarea Pandurilor se va vedea în meciul cu Steaua FCSB. „Va fi foarte greu, pentru că Steaua este o echipă foarte bună. De asemenea şi noi suntem o echipă foarte bună. Am arătat în meciurile trecute că putem câştiga împotriva oricărei echipe”, a spus mijlocaşul elveţian.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button