ARHIVA B365

Pandele, soțul Gabrielei Firea: Traian Băsescu a fost un reper profesional pentru mine

Pe întreaga durată a intervenţiei salte telefonice, Florentin Pandele s-a referit la Traian Băsescu cu formula „domnul comandant de cursă lungă”. „În tinereţea mea pe mare, l-am avut ca reper profesional pe comandantul de cursă lungă Traian Băsescu. A fost unul dintre cei mai buni comandanţi ai flotei române”, a spus Pandele precizând că nu a fost totuşi prieten cu actualul preşedinte al României.

În ce priveşte motivele scandalului izbucnit între soţia sa şi Traian Băsescu, Pandele a afirmat că şi-a avertizat soţia. „I-am spus doamnei senator Firea de când s-a înfiinţat comisia Nana să nu accepte să intre în comisie pentru că soţul doamnei este primar. Puteam să fiu primar şi în cea mai mică comună din România şi tot apăreau discuţii. Paratrăsnetul comisiei de anchetă va fi primarul ca preşedinte al comisiei funciare. I-am mai spus că Legea 18/1991 lasă loc la interpretări. Ea nu a ascultat şi a urmat linia partidului. Fiind o persoană cu notorietate, notorietatea ei a fost exploatată şi a trebuit să iasă în faţă şi a fost paratrăsnetul comisiei de anchetă”, a spus Pandele referindu-se la propria-i nevastă.

Primarul din Voluntari a afirmat că au fost iritat de unele lucruri spuse de preşedinte, dar a evitat să precizeze ce anume l-a deranjat. „Când mă voi întâlni cu el între patru ochi, îi voi spune”, a spus Pandele. Cât priveşte petiţiile invocate de către preşedinte împotriva sa, edilul din Volutari a amintit că însuşi Traian Băsescu a spus la un moment dat că a avut 550 de plângeri împotriva sa pe vremea când era primar în Bucureşti.

Pandele a adăugat că scandalul i-a afectat foarte mult soţia. „E un scandal atât de mare şi Gabi e atât de afectată… Duminică noaptea n-a dormit, luni a dormit vreo două ore, iar azi-noapte cred că vreo patru ore. Acum e ca o minge de ping-pong aruncată peste fileu dintr-o parte în alta”, a mai spus Florentin Pandele.

Sursa: romaniatv.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button