Pandele face orașul lună! Primăria Voluntari s-a apucat de o acțiune “de curăţare şi igienizare a stâlpilor de iluminat”

27 mai 2021
378 Afișari
Pandele face orașul lună! Primăria Voluntari s-a apucat de o acțiune “de curăţare şi igienizare a stâlpilor de iluminat”

Primăria Voluntari pare să aibă alte probleme arzătoare în comparație cu Primăria Capitalei sau cu primăriile de sector. Florentin Pandele a ajuns astfel să intreprindă o acțiune de curățare și igienizare a stâlpilor din oraș.

Primăria Voluntari a transmis pe pagina de Facebook a instituției că are în derulare o acțiune de curățare și igienizare a stâlpilor de iluminat de pe raza localității.

 Stâlpii de iluminat, vopsiți

Potrivit imaginilor atașate, este vorba despre mai mulți muncitori echipați cu combinezoane care par să vopsească cu var stâlpii care au fost colantați anterior cu drapelul național.

Deși anunțul este marcat cu #SCElectrovol nu este clar dacă acțiunea este derulată de societatea controlată de Consiliul Local Voluntari, al cărei motto este “LUMINA PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA !”.

Potrivit ultimului bilanț depus la Ministerul de Finanțe, societatea avea o cifră de afaceri netă de 3.211.914 lei, un număr mediu de 42 de angajați și o pierdere de 501.575 lei.

Cookies