Până să se instaleze oficial la Primăria S2 și să facă ședințe acolo, Rareș Hopincă face ședințe cu bucureștenii, pe stradă. Prima e joi, în Cartierul Ostrov

02 iul. 2024
16104 afișări
Până să se instaleze oficial la Primăria S2 și să facă ședințe acolo, Rareș Hopincă face ședințe cu bucureștenii, pe stradă. Prima e joi, în Cartierul Ostrov
Până să se instaleze oficial la Primăria S2 și să facă ședințe acolo, Rareș Hopincă face ședințe cu bucureștenii, pe stradă. Prima e joi, în Cartierul Ostrov | Sursa foto: Rareș Hopincă - Facebook

Primarul ales al Sectorului 2, Rareș Hopincă, anunță prima sedință săptămânală cu bucureștenii, care va avea loc tot joia. Astfel că, locuitorii din Cartierul Ostrov sunt invitați să discute problemele pe care le au cu edilul.

Rareș Hopincă anunță prima ședință cu locuitorii din Sectorul 2

Rareș Hopincă anunță, pe pagina de Facebook, că organizează prima ședință cu bucureștenii joi, 4 iulie, de la ora 18:00. Aceasta va avea loc în Cartierul Ostrov.

În cadrul acestei întâlniri, primarul ales al Sectorului 2 vrea să discute cu locuitorii despre problemele și inițiativele lor.

Campania s-a încheiat, treaba abia acum începe. Marțea și joia ne întâlnim în toate cartierele Sectorului 2: joi, 4 iulie, începând cu ora 18, ne vedem în cartierul Ostrov.

După cum am promis, continuăm discuțiile din cartiere pentru a dezbate față în față problemele și inițiativele cetățenilor. Normalitate și respect pentru oameni.

Vă aștept!

Hopincă: Întâlniri cu bucureștenii de 2 ori pe săptămână

Hopincă spunea, pe 20 iunie, într-o postare pe pagina de Facebook, că propune o procedură de tranziție în 6 puncte, care se va întinde pe o perioadă de 16 săptămâni. Dintre cele 6 puncte, amintim de două.

Primarul ales al Sectorului 2 a precizat că, începând de la 1 iulie, va crea un program de audiențe care să se adrese locuitorilor, întâlnirile fiind organizate în ziua de miercuri.

Începând de la 1 iulie, voi institui un program de audiențe care se adresează cetățenilor Sectorului 2. Întâlnirile vor avea loc în fiecare săptămână, în ziua de miercuri, între orele 14-18. Solicitările pentru înscrierea în audiență pot fi realizate prin e-mail sau telefon. Toate detaliile vor fi publicate pe conturile mele oficiale.

Totodată, acesta a mai spus că va continua și vizitele în teren și întâlnirile cu bucureștenii. Hopincă își propune să aibă două astfel de întâlniri pe săptămână.

Pe toată durata tranziției, voi continua vizitele în teren și întâlnirile cu cetățenii în toate cartierele din sector. Acestea se vor desfășura de două ori pe săptămână și vor fi anunțate în prealabil, atât în teren cât și pe această pagină oficială de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies