Până la urmă românii vor primi pensiile la timp și în decembrie. Poșta Română spune că a primit deja banii pentru ele

25 nov. 2021
4597 Afișari
Până la urmă românii vor primi pensiile la timp și în decembrie. Poșta Română spune că a primit deja banii pentru ele
Până la urmă românii vor primi pensiile la timp și în decembrie. Poșta Română spune că a primit deja banii pentru ele

După ce în ultimele zile s-au aruncat fel de fel de amenințări cu privire la pensiile românilor, cum că n-ar putea fi plătite la timp, după instalarea noului Guvern au apărut și sumele necesare. Până la urmă oamenii vor primi pensiile la timp și în decembrie, ca în fiecare lună. Poșta Română spune că a primit deja banii pentru ele de la Casa Națională de Pensii.

Pensiile ajung la timp în decembrie. Cu toate că fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, striga zilele trecute că vineri este o zi critică pentru milioane de români care ar putea să primească pensiile cu întârziere. Totuși, Poşta Română a anunțat joi că va livra pensiile la timp de sărbători în România.

Pensiile vor ajunge la timp și în decembrie, transmite Poșta Română

Cum cei mai mulți dintre români primesc pensia în plic, Poşta Română anunță că va distribui la timp pensiile şi drepturile sociale pentru luna decembrie. Mai mult, instituția anunță că a primit banii de la Casa Naţionale de Pensii.

Mai mult, toți angajații poştali vor lucra la capacitate maximă în această perioadă pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor şi drepturilor sociale cuvenite pentru milioane de români în luna decembrie.

„Poşta Română confirmă, astfel, că întreaga sumă necesară distriburii acestor drepturi a fost virată în trezoreria operatorului naţional de servicii poştale”, anunță compania.

De asemenea, directorul general al Poștei Române a explicat că ultima lună din an este specială, iar lipsa bancomatelor din zonele rurale face pensionarii româniei dependenți de poștași.

„Luna decembrie este una specială şi, ca atare, nu vom dezamăgi. Lipsa bancomatelor în aproximativ 70% din comunele din România și gradul mic de educaţie financiară în rândul populaţiei îmbătrânite sunt realităţi cu care ne confruntăm, zi de zi, de aceea vom fi mereu aproape de toate categoriile sociale pe care le deservim, adaptându-ne permanent la nevoile tuturor românilor”, ”, a transmis Valentin Ştefan, Directorul General al Poştei Române.

Noul guvern vine cu promisiuni pentru pensionarii cu venituri mici în această iarnă

Marcel Ciolacu, liderul PSD, spunea joi că pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor în această iarnă pentru a se putea întreţine şi a-şi achita facturile. Astfel, de anul viitor, prin noul guvern PNL, PSD, UDMR pensiile, alocațiile, dar și salarile şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap vor crește.

„Pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-şi plăti facturile în această iarnă. M-am săturat să aud mereu, nu sunt bani pentru oameni, PSD a venit la guvernare în momente grele şi a crescut veniturile.Aşa vom face şi acum, vom aduce mai mulţi bani la buget şi vom completa veniturile tuturor oamenilor. E nevoie să punem capăt haosului sanitar (…)”, a explicat, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Cookies