Pedeapsă până la 12 ani de închisoare pentru vandalii care au prădat magazinul Vodafone, în timpul protestelor

de:
24 ian. 2012
0 Afișari
Pedeapsă până la 12 ani de închisoare pentru vandalii care au prădat magazinul Vodafone, în timpul protestelor

În urma cercetărilor efectuate, până în prezent, au fost identificate şi cercetate şapte persoane : S. Nicu de 39 de ani, B. Gianini de 20 de ani, V. Ionuţ de 23 de ani, Ş. Florin de 21 de ani, A. G. de 17 ani, I. P. de 17 ani şi Z. Vasile de 39 de ani.

„Una dintre aceste persoane este cercetată în stare de arest preventiv, celelalte fiind cercetate în stare de libertate. Aceştia riscă până la 12 ani de închisoare fiind acuzaţi de două infracţiuni, respectiv distrugere şi furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt Diana Sarca, marţi dimineaţă, la Realitatea TV.

Conform sursei citate, o parte dintre cei care au vandalizat magazinul Vodafone nu sunt din Bucureşti şi nu figurează în evidenţele Poliţiei cu antecedente penale. Sarca nu a vrut să spună dacă printre cele şapte persoane identificate până acum se află şi membri ai galeriilor de fotbal.

„O să ne abţinem să facem comentarii dacă făceau sau nu parte dintr-o galerie”, a menţionat Sarca.

Vezi aici cum, în mai puţin de un minut, hoţii fură din magazinul Vodafone aproape tot ce le iese în cale. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

Potrivit reprezentanţilor Vodafone din Bdul. Corneliu Coposu, vandalii au furat telefoane mobile şi plasme în valoare de peste 5.000 de euro. Diana Sarca spune că aproape jumătate din ele au fost deja recuperate.

Citeşte şi Cine este huliganul care a prădat magazinul Vodafone în timpul protestelor.

Cookies