Pamela Anderson a pozat nud, la vârsta de 46 de ani

de:
22 mart. 2014
23 Afișari
Pamela Anderson a pozat nud, la vârsta de 46 de ani

Fotografiile pentru revista Purple au fost realizate la 25 de ani după ce Pamela Anderson a apărut pentru prima oară nud pe coperta revistei Playboy, informează huffingtonpost.com.

După ce au fost postate fotografiile, site-ul publicaţiei franceze Purple s-a blocat din cauza numărului mare de accesări.

Pamela Anderson nu este la prima colaborare cu Sante d’Orazio, acesta fotografiind sex-symbolul american în 2000, pe terasa unei reşedinţe din Hollywood Hills, Los Angeles. Fotografiile respective au fost publicate ulterior în volumul „Pamela Anderson: American Icon”, apărut în 2005 la editura Schirmer/Mosel din Munchen.

De asemenea, actriţa canadiană, cunoscută mai cu seamă pentru rolul din serialul „Baywatch”, va juca în adaptarea pentru marele ecran a romanului „Vernon God Little”, de D.B.C. Pierre, recompensat în anul 2003 cu prestigiosul Man Booker Prize, ce va fi regizată de cineastul german Werner Herzog.

Pamela Anderson, în vârstă de 46 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei”, „Baywatch” şi „V.I.P.”. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

Cookies