ȘTIRI

Pamantenii / Earthlings (2005) @ Ziua mondiala a animalelor

Proiectia documentarului “Pamantenii”

Filmul contine imagini surprinse cu camera ascunsa. Unele dintre ele sunt dure, socante, de neimaginat. Din pacate, insa, prezinta o realitate – de care trebuie sa fim constienti, ca sa nu mai participam, inconstient, la perpetuarea ei….

Acest eveniment este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, de catre Societatea Vegetarienilor din Romania iar Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti este partener alaturi de Asociatia Cutu-Cutu, Miscarea pentru Eliberarea Animalelor, Uniunea Studentilor din Romania si Ceainaria Serendipity.

Ziua Mondiala a Animalelor se serbeaza in zeci de state din lume, de 80 de ani! Este minunat cum cauzele nobile trezesc emotii in oameni, de parca nici nu ar exista granite, nu-i asa?

Vino alaturi de noi, sa fii o parte din acest minunat eveniment international, ce merita sustinut! Anul acesta Ziua Animalelor este serbata si in Armenia, Australia, Austria, Belgia, Bolivia, Brazilia, Bulgaria, Congo, Cipru, Cehia, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Franta, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, India, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Iordania, Liban, Lituania, Malaezia, Malta, Mexic, Nepal, Nederland, Noua Zeelanda, Nigeria, Pakistan, Panama, Peru, Portugalia, Rusia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Tanzania, Thailanda, Tunisia, Turcia, Ucraina, UK etc prin proiectii de film si manifestatii.

Societatea Vegetarienilor din Romania a fost infiintata la Cluj in 1991. In prezent are peste 900 de membri. SVR desfasoara activitati de promovare a unui stil de viata vegetarian, informand atat asupra avantajelor personale (sanatate, vitalitate, energie) ale celor ce urmeaza o astfel de dieta, dar si a impactului pozitiv asupra mediului, animalelor si planetei in general.

Intrare libera.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button