Palmieri semnalați și în Ferentari. City managerul S5 îl invită sarcastic pe Nicușor Dan să vină să-i scoată. Apoi, reclamă: 300 de copaci uscați așteaptă de la PMB aviz de defrișare

18 mai 2023
5851 afișări
Palmieri semnalați și în Ferentari. City managerul S5 îl invită sarcastic pe Nicușor Dan să vină să-i scoată. Apoi, reclamă: 300 de copaci uscați așteaptă de la PMB aviz de defrișare
Palmieri semnalați și în Ferentari. City managerul S5 îl invită sarcastic pe Nicușor Dan să vină să-i scoată. Apoi, reclamă: 300 de copaci uscați așteaptă de la PMB aviz de defrișare. Sursa foto: Facebook/ Rareș Hopincă

În Sectorul 5 sunt cel puțin 300 de copaci uscați care așteaptă din partea Primăriei Capitalei aviz de defrișare, spune city managerul. Rareș Hopincă face aluzie la scandalul palmierilor lui Negoiță, plantați în Piața Unirii fără aviz și îl roagă pe Nicușor Dan să vină de urgență și aici, astfel încât să ajute autoritățile locale să scoată acești pomi. „Sau măcar să ne lase pe noi să îi scoatem”.

Sute de copaci uscați din Sectorul 5 așteaptă de la PMB aviz de defrișare

Într-o postare pe Facebook, Rareș Hopincă îi transmite lui Nicușor Dan că a găsit „palmieri” în Sectorul 5 și îl roagă să vină la fața locului, așa cum a făcut la Piața Unirii, pentru scoaterea lor. Sau măcar să dea permisiunea Primăriei Sectorului 5 să-i scoată:

Chiar dacă nu se pricepe la plantat, am văzut că pricepe la defrișat, spune city managerul.

O doamnă din Sectorul 5 îi spune lui Hopincă că locuiește la etajul 8 și „palmierul”, adică plopul, îi bate în geam. Copacul fiind uscat, reprezintă un adevărat pericol. Acesta poate să cadă oricând.

Nu palmierul era problema, să vină (Nicușor Dan), să ne dea avize, să putem tăia pomii, transmite Hopincă.

„Am rezolvat toate problemele, ne trebuia scandalul palmierilor”

Oameni buni, am rezolvat toate problemele în acest oraș, inclusiv cu spațiile verzi…ne trebuia scandalul palmierilor, trebuia să defrișăm palmierii. Mă aflu în spate la Ferentari, nr. 3.

Avem un mesaj special pentru primarul General: Am găsit palmieri la Ferentari!

(…)

Palmierii sunt însemnați. Am venit aici în zonă, copacii sunt uscați, sunt minimum 300 de pomi la nivelul Sectorului 5 pentru care Primăria Generală, primarul General, nu dă aviz de defrișare.

Palmierii erau problema, când avem acești pomi – plopi, care în mod clar sunt uscați și la o furtună, la o ploaie, la un vânt mai puternic, vor cădea. Nu e un secret pentru nimeni. Sunt pomi foarte șubrezi și vor cădea.

În contexul în care Primăria Generală, primarul General, nu e în stare să dea un aviz de mediu ca să putem tăia…și avem peste 500 de astfel de arbori în sector, palmierii erau problema.

Atunci…colegii, am plantat 6 palmieri în spate la Ferentari, nr.3. Domnule primar, am găsit palmieri! Haideți să dăm jos palmierii, că văd că așa se mișcă lucrurile, transmite city managerul Sectorului 5 pe Facebook.

VIDEO

Cookies