Palatul Elisabeta din București, deschis vizitatorilor în zilele următoare. Cât costă biletele și care sunt condițiile

23 nov. 2021
277 Afișari
Palatul Elisabeta din București, deschis vizitatorilor în zilele următoare. Cât costă biletele și care sunt condițiile
Palatul Elisabeta din București, deschis vizitatorilor în zilele următoare. Cât costă biletele și care sunt condițiile

Palatul Elisabeta din București va fi deschis vizitatorilor în zilele următoare. Biletele costă între 20 și 40 de lei și ai nevoie de unul dintre documentele de mai jos pentru a intra. Mai mult, nu ai nevoie de rezervare pentru a intra.

Timp de câteva zile, bucureștenii au șansa să descopere expoziția Regală “Palatul Elisabeta”. Vizitatorii doritori pot vizita Salonul Mihai I, Galeria de Artă, Salonul Carol și Elisabeta, Biroul Majestății Sale, Salonul Alb, Sala Regilor, Scările de Marmură și Sufrageria Mare.

De asemenea, poate fi vizitată și grădina palatului, iar la finalul turului, musafirii sunt invitați să vadă Magazinul de suveniruri pentru a pleca de acolo cu o amintire.

Palatul Elisabeta se deschide publicului pentru câteva zile din decembrie și noiembrie

Astfel, Palatul Elisabeta, spune Casa Regală a României, va fi deschisă în următoarele zile:

Vineri 26, sâmbătă 27 și duminică 28 noiembrie 2021

Miercuri, 1 decembrie 2021

Vineri 3, sâmbătă 4 și duminică 5 decembrie 2021

Vineri 10, sâmbătă 11 și duminică 12 decembrie 2021

Palatul va fi deschis între orele 10.00-13.00 și 14.00-17.00.

Ce documente trebuie să ai la tine pentru a putea intra

Conform prevederilor aflate în prezent în vigoare, accesul vizitatorilor va fi permis doar în baza certificatului verde, ori cel de vaccinare, ori cel de trecere prin boală, după cum urmează:

• Certificat european COVID-19 din care să reiasă că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare împotriva COVID-19.

• Certificat european COVID-19 din care să reiasă că persoana a trecut prin boală și se află între ziua a 15-a și a 180-a ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Organizatorii mai spun că vizitatorii nu trebuie să aibă rezervare prealabilă și se pot prezenta direct la poarta de intrare.

Cât costă biletul și unde este amplasat

Adresa Palatului Elisabeta este Șoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 București, iar accesul se face prin Intrarea Românești de lângă Muzeul Satului.

Conform anunțului, biletele se pot achiziționa cu cu card bancar sau în numerar. Tarifele biletelor sunt de 20 de lei per bilet pentru copii, studenți și pensionari și 40 RON pentru adulți.

De asemenea, este stipulat că se pot organiza vizite și pentru grupuri speciale, printr-un mesaj cu detalii la la relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro.

În e-mail trebuit transmise informații precum data, ora și numărul de participanți care vor alcătui grupul. De asemenea, trebuie spus dacă se dorește asigurarea unui ghid exclusiv pentru grup. În același timp, tururile pot fi făcute și în limba engleză sau franceză.

Cookies