Palat ca la Disneyland „pentru fetele lui tata”, până la etajul V al blocului, în buricul Capitalei

de:
07 feb. 2013
1 afișări
Palat ca la Disneyland

Are turnuleţe, terase, geamuri termopan şi este frumos colorat. Deasupra intrării tronează mare mesajul „Prinţesele lui tata”.

Conform declaraţiilor unor vecini, citaţi de click.ro, vila de pe strada Sevastopol ar aparţine lui Maricel Păcuraru, un om de afaceri extrem de controversat. Chiar dacă, oficial, proprietar în acte este o firmă ce şi-a încetat activitatea în 2009, toate informaţiile îl indică drept „stăpân” al domeniului pe Maricel. Fosta lui soţie este Corina Păcuraru, patroana agenţiei de turism Perfect Tour. Cei doi au divorţat în 2009, iar Corina a primit custodia celor două fete. Ca să nu se plictisească atunci când vin în vizită la tatăl lor, Maricel le-a ridicat acestora o replică a castelului din Disneyland.

Maricel Păcuraru este un om de afaceri din Galaţi care, împreună cu Cozmin Guşă, a preluat de la Sorin Ovidiu Vântu firma PSV Company, fosta Petrom Service, care deţine printre altele trustul de presă Realitatea TV. El a fost condamnat definitiv la opt ani de închisoare în dosarul devalizării Poştei Române împreună cu fostul director al instituţiei Mihai Toader.

Castelul are patru turnuri în fiecare colţ, e înalt şi impunător şi se află în apropierea Guvernului. 

Cookies