Pâine cu mucegai, rugină şi noroi, descoperită de inspectorii ANPC,într-o fabrică din Capitală.VIDEO

de:
16 feb. 2015
1 Afișari
Pâine cu mucegai, rugină şi noroi, descoperită de inspectorii ANPC,într-o fabrică din Capitală.VIDEO

Mucegai pe toţi pereţii, malaxoare de cocă ruginite, făină amestecată cu mizerie şi maşini de transport pâine, ruginite şi pline de noroi. Mai grav este că această firmă a fost verificată de ANSVSA în urmă cu doar patru luni şi a primit toate avizele de funcţionare.

Aşa se fabrică şi se transportă pâinea în capitală. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a descoperit că nu sunt respectate nici cele mai elementare norme pentru siguranţa alimentaţiei.

„Murdarie pe jos, prezenta mucegai, navete neigienizate, tavile erau pline de mucegai, toate ramele care erau in respectiva fabrica, toate ramele erau pline de rugina…poate fi un pericol pentru sanatatea consumatorilor”, spune ANPC.

Cu toate acestea, în urmă cu doar patru luni, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară a dat acestei firme toate avizele de funcţionare. În plus, a avizat şi maşinile de transport a pâinii, care sunt astăzi pline de mizerie şi ruginite.

„Am sanctionat contraventional cu 10.000 de lei si anuntam colegii de la ANSVSA pt a le prezenta si dansilor ce am gasit noi”, spun inspectorii.

Inspectorii ANPC vor face verificări în această săptămână la fabricile de pâine din toată ţara.

Controalele au demarat după ce Realitatea TV a făcut publice imaginile surprinse de un telespectator din Capitală. Acesta a fotografiat interiorul mizerabil al unei maşini de transport pâine.

                  

Cookies