Pagină de Facebook în care tinerii fac donaţii şi publică selfie-uri „cu un deget ridicat” anti-SOV

de:
12 dec. 2014
1 Afișari
Pagină de Facebook în care tinerii fac donaţii şi publică selfie-uri

„Aceasta pagină a fost făcută de oamenii anti-SOV pentru a arăta că generația N-AM, de fapt are. Însă nu are motive să nu-și exprime disprețul față de oamenii ca Sorin Ovidiu Vântu. Astfel ne vom manifesta în două moduri:

1. Postăm selfies în care ne exprimam părerea despre Vântu printr-un gest. Probabil un deget ridicat. Pozele vor fi postate pe pagină sub forma „Nume, Oraș” + poză alături de hashtag-ul #PentruVantu.

2. Facem donații la Crucea Roșie ( http://www.crucearosie.ro/donatii.html )

SAU

Fundația Principesa Margareta a României ( www.fpmr.ro ), care derulează proiecte pentru copii și bătrâni. Conturile le găsiți aici: http://www.fpmr.ro/index.php?page=donati-prin-virament-bancar

Se poate dona la orice caritate doriți, am ales-o pe cea a Casei Regale pentru că are recomandări foarte foarte bune.

Rugămintea noastră este ca după ce donați, să confirmați actul printr-o poză postata pe peretele paginii. Menționați și cui ați donat, sau ați dori să donați, mai ales dacă e vorba de inițiative mici sau locale.

Un proiect al grupului UTOPIA.” este mesajul publicat pe pagina „Pe aripile vântului”.

Pagina a fost creată pe 9 decembrie şi a strâns, la ora transmiterii acestei ştiri (21.04), 800 de like-uri şi peste 60 de donaţii, conform fotografiilor publicate. Selfie-uri „cu degetul ridicat” sunt vreo 90.

„Sunteti niste prosti, fraieri in toata puterea cuvantului. Smecherii suntem noi. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceti voi, luam noi. Noi suntem combinatorii, aia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relatii si colo, si colo, oricum facem bani. Voi ce faceti? Generatia n-am! Nu aveti absolut nimic! Nu aveti casa, nu aveti masina. Ba, nici curve nu aveti! Trebuie sa plecati din tara! Astfel raman mai putini muncitori care sa produca bani pe care noi sa-i luam. Vreti sa ne schimbati pe noi? Aveti o singura sansa. Schimbati sistemul politic. Altfel, veti continua sa fiti slugile noastre in continuare”, a spus Vintu intr-o inregistrare video postata pe Facebook pe 6 decembrie
Cookies