Pagina de Facebook a Grădinii Zoologice București a fost falsificată. PMB: Recomandăm utilizatorilor să nu participe la niciun concurs

05 mai 2023
184 Afișari
Pagina de Facebook a Grădinii Zoologice București a fost falsificată. PMB: Recomandăm utilizatorilor să nu participe la niciun concurs
Pagina de Facebook a Grădinii Zoologice București a fost falsificată. PMB: Recomandăm utilizatorilor să nu participe la niciun concurs. Sursa foto: Pexels

Pagina de Facebook a Grădinii Zoologice București a fost falsificată. PMB a anunțat că aceasta nu desfășoară niciun concurs online și nu solicită sau recomandă achiziționarea de bilete la promoție de pe site-urile neoficiale.

Pagina de Facebook a Grădinii Zoologice București a fost falsificată

Grădina Zoologică anunță că NU derulează niciun concurs online și nici nu solicită/recomandă achiziționarea de bilete la promoție de pe diverse site-uri, a anunțat Primăria Municipiului București pe pagina de Facebook.

PMB a transmis că o pagină falsă de social media pretinde că este a Administrației Grădinii Zoologice București. Aceasta promovează un concurs fals prin care solicită, pentru participare, achiziționarea de bilete online.

Falsificarea acestei pagini de social media a Grădinii Zologice București a fost deja sesizată organelor abilitate. Cu toate acestea, până la închiderea acesteia, este recomandat tuturor utilizatorilor să nu ia parte la niciun concurs organizat de Zoo București, existând doar o singură pagină de social media oficială. De asemenea, utilizatorii sunt sfătuiți să nu efectueze nicio plată online către această pagină.

PMB a subliniat faptul că vizitatorii Grădinii Zoologice din București nu pot cumpăra bilete decât de la fața locului, exclusiv.

Site-ul oficial al Administrației Grădinii Zoologice poate fi consultat AICI.

Acesta este mesajul transmis de administrație:

Administrația Grădina Zoologică București a informat publicul larg cu privire la existența unor pagini găzduite pe rețelele de socializare, prin intermediul cărora sunt transmise informații fals, cu scopul de a induce în eroare publicul larg.

Administrația Grădina Zoologică București nu deține competențele legale pentru a reprezenta ori sprijini în vreun mod persoanele fizice care au furnizat date cu caracter personal, ori date privitoare la instrumente de plată către entitățile care administrează acele pagini.

Vă recomandăm ca, în astfel de cazuri, să vă adresați organelor abilitate cu cercetarea acestor fapte și să raportați incidentele către administratorii Meta – Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies