Pact între Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf. Ce au hotărât cei doi

de:
27 mai 2014
1 Afișari
Pact între Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf. Ce au hotărât cei doi

Laurenţiu Reghecanpf s-a întâlnit, marţi, cu Valeriu Argăseală, preşedintele CA al FC Steaua, pentru a oficializa despărţirea de gruparea roş-albastră. Ceva mai devreme, Reghecampf ajunsese la o înţelegere cu Gigi Becali pentru rezilierea contractului.

„Dacă nu vom ajunge la un acord, atunci vom continua treaba. Dacă nu e înţelegere, nu voi mai fi aşa maleabil. Vom schimba nişte oameni din club. O să fac o cerere la club. Sună un pic scandalos, dar nu este aşa. Ţin mult la oamenii de la club, dar, dacă se doreşte performanţă, atunci trebuie să facem schimbări la echipă.Totodată, în club trebuie să aibă loc şi unele schimbări. Trebuie aduşi anumiţi oameni, anumiţi jucători. Avem nevoie de jucători pentru a ajunge în grupele Champions League”, a fost anunţul iniţial al lui Reghe, scrie romaniatv.net.

Conform noii înţelegeri, Al Hilal va achita lui Gigi Becali clauza de reziliere a lui Reghecampf, de 1.000.000 de euro, iar Gigi Becali îi va achita antrenorului restanţele financiare, cifrate la de 800.000 de euro, anunţă Fanatik.

Astfel, în această seară, Laurenţiu Reghecampf poate semna contractul cu Al Hilal, clubul din Arabia Saudită cu care s-a înţeles încă de acum o săptămână.

Cookies