Pacientele unei clinici medicale din București, filmate pe ascuns de un bărbat. Polițiștii l-au arestat | UPDATE

20 ian. 2023
3440 Afișari
Pacientele unei clinici medicale din București, filmate pe ascuns de un bărbat. Polițiștii l-au arestat | UPDATE
Pacientele unei clinici medicale din București, filmate pe ascuns de un bărbat. Polițiștii au făcut percheziții în Capitală și în Prahova | Sursă foto: captură video DGPMB

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 2, au efectuat percheziții, în această dimineață, în București și Prahova la 2 imobile. Un bărbat este bănuit de săvârșirea infracțiunii de violare a vieții private, după ce el ar fi montat mai multe camere de luat supraveghere în interiorul toaletelor unei clinici medicale din București.

UPDATE, ora 18:57: Bărbatul a fost reținut după audieri, apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

UPDATE, ora 17:31: Bărbatul a fost reținut de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Pericolul din toaleta unei clinici medicale din București

Cele doua percheziții domiciliare au avut ca scop depistarea bărbatului care este bănuit că ar fi săvârșit infracțiunea de violarea vieții private.

Bărbatul pus sub acuzare, este soțul uneia dintre administratoarele clinicii medicale în care s-ar fi comis infracțiunea, astfel acesta având acces liber în interiorul clădirii.

El ar fi montat camere audio-video în interiorul băilor femeilor, care erau ascunse în odorizantele de baie. Camerele video de supraveghere surprindeau momentele când femeile foloseau toaleta. O cameră era montată lângă o cadă, fiind poziționată cu fața spre toaletă, ea surprinzând toaleta de la distanță.

Cea de a doua camera era poziționată lângă vasul de toaletă. Ea surprindea momentele când cineva se așeza pe vasul toaletei, potrivit Antena 3 CNN.

”În această dimineață, polițiștii Direcției Generale de Politie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 2 au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București şi județul Prahova, în vederea depistării unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de violarea vieții private. În fapt, acesta ar fi montat dispozitive electronice audio-video, în interiorul unei clinici medicale, din Sectorul 2”, declară DGPMB într-un comunicat de presă transmis vineri, 20 ianuarie, pe site-ul lor oficial.

Cercetările vor continua sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare a vieții private, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Bărbatul a fost condus la audieri astăzi în urma descinderilor efectuate de dimineață. Acțiunea demarată vineri a primit sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Sursa video: Poliția Capitalei

Cookies