Pachete turistice, lansate de Lidl. Cât costă o vacanţă la Mamaia sau în Republica Dominicană

de:
15 iun. 2016
2 Afișari
Pachete turistice, lansate de Lidl. Cât costă o vacanţă la Mamaia sau în Republica Dominicană

Retailerul Lidl a inceput sa vanda vacante in tara si in strainatate pe un site dedicat, Lidl Tour. Vacantele pot fi cumparate prin rezervari online pe Lidl-tour.ro sau prin intermediul hotline-ului dedicat, 0800 896 242. Printre ofertele Lidl se afla:

Delta Dunarii – 4 nopti, in Resortul Green Village 4*, cu mic dejun inclus si transfer Murighiol – Sf. Gheorghe, de la 109 euro/persoana.

Mamaia – 5 nopti, Hotel Victoria 3*, cu mic dejun inclus, de la 79 euro/persoana.

Republica Dominicana – Punta Cana – 7 nopti, transport cu avionul, cazare in hotel de 4*, All Inclusive, de la 999 €/persoana.

Maroc – 7 nopti, transport cu avionul, cazare in hotel de 4*, cu demipensiune, de la 659 euro/persoana.

Ofertele turistice incluse pe Lidl Tour cuprind pachete pentru toate perioadele anului, in diferite destinatii din tara, dar si din Europa sau tari exotice. Romanii pot achizitiona croaziere, circuite, sejururi. Lidl va colabora cu TUI TravelCenter si Karpaten Turism.

„In linie cu prioritatea Lidl Romania de a sustine economia locala, Lidl Tour promoveaza turismul local, avand in portofoliu cele mai frumoase destinatii din Romania, insa clientii pot alege si pachete cu destinatii din afara tarii, in Europa sau tari exotice. Astfel, printre destinatiile incluse pe lista ofertelor Lidl Tour la lansare se numara: Delta Dunarii, Grecia, Bulgaria, Spania, Turcia, Italia, India, Maroc, Republica Dominicana, dar si alte destinatii din Romania, precum Mamaia sau Predeal”, au precizat reprezentantii Lidl, pentru wall-street.ro.

Conceptul Lidl Tour mai este prezent in Germania, Austria, Elvetia, Olanda si Italia.

Sursa: wall-street.ro

 

Cookies