PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, PENTRU IUBIT

de:
31 mart. 2014
11 Afișari
PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, PENTRU IUBIT

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, PENTRU IUBIT – Are iubitul tău simțul umorului? Asta vei vedea cu siguranță de 1 aprilie, Ziua Păcălelilor și a Farselor. 

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, PENTRU IUBIT: Cea mai la îndemână păcăleală este cea cu testul de sarcină pozitiv. Mai ales dacă sunteți la începutul relației, cel mai probabil iubitul tău se va panica, dacă îi vei arăta un test de sarcină vopsit în prealabil cu carioca astfel încât să pară pozitiv. Spune-i că vei păstra cu siguranță sarcina, dar și că în familia ta există un număr mare de gemeni, deci s-ar putea ca și tu să fii însărcinată cu gemeni. 

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, PENTRU IUBIT: Spune-i iubitului tău că ai comandat o pisică valoroasă de pe internet și urmează să vină chiar azi! A costat doar 1.000 de euro, dar este o pisică Sfinx, fără păr, pe care ești sigură că el o va îndrăgi și o va îngriji, o va unge cu cremă între pliurile pielii, ca să nu se îmbolnăvească! – Farsa funcționează mai ales dacă nu este un mare iubitor de feline, în special ciudate. 

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, PENTRU IUBIT: Ia un tricou alb la care nu mai ţine şi pune-l la apă cu un material roșu, care iese sigur. Când ajunge acasă spune-i că i-ai băgat toate rufele la maşină şi că au păţit un mic accident: au ieşit toate roz şi îi arăţi dovada.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, PENTRU IUBIT: Spune-i iubitului tău că vei deveni o adeptă a stilului de viață raw vegan, așa încât de acum încolo veți mânca toată mâncarea crudă. Mai mult, pentru a fi în comuniune cu natura, ai decis să nu te mai epilezi sau să recurgi la orice fard sau vopsea care îți strică naturalețea. 

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, PENTRU IUBIT: Iată ce trebuie să faci cu ajutorul unui bun prieten, neapărat de sex masculin: spune-i iubitul tău că diseară te vezi în oraş cu Maria, o amică şi că o să ajungi târziu acasă. Mai apoi, salvează numărul de telefon al amicului tău cu numele Maria. Roagă-l să te sune. Când sună „Maria” prefă-te că eşti ocupată în altă cameră şi pune-l pe iubitul tău să răspundă la telefon. Amicul tău va trebui să fie pe fază şi când îşi dă seama că prietenul tău a răspuns să zică repede ceva de genul „Bună iubita, deci ne vedem diseară?”

Citește și Păcăleli de 1 aprilie pentru iubit, prieteni, colegi 

Cookies