BAZAR

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 20 de FARSE DE 1 APRILIE pentru prieteni sau colegi

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 1. Cand colegul tau este coplesit de treaba il poti chema urgent spunandu-i ca ii ridica hingherii de masini autoturismul.

FARSE DE 1 APRILIE: 2. Daca esti la munca, ori la scoala, cumpara o punga de chips-uri cat mai mare, de preferat dintre cele mai scumpe, toarna piper macinat peste chipsuri si agita punga astfel incat sa nu versi continutul. Mergi la colegii de serviciu sau de clasa si serveste-i insistent. Garantat nu vor refuza.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 3. O pacaleala mai veche, dar care merge tot timpul, este sa schimbi zaharul cu sarea.

FARSE DE 1 APRILIE: 4. Daca ai timp si un prieten care are simtul umorului, inveleste-i masina cu ziare sau hartie igienica. Poti sa faci asta si in timpul zilei, chiar daca sunt trecatori. Toti vor rade de ceea ce ai de gand sa faci, scrie enational.ro.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 5. Furiseaza-te seara in camera parintilor sau a fratilor si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme.

FARSE DE 1 APRILIE: 6. O sticla de Sprite poate fi usor trasnformata in una de… Cola. Toarna continutul intr-o sticla de Coca-Cola, pune apoi sos de soia, astfel incat culoarea sa ajunga asemanatoare cu cea pe care o are Cola. Tine-o la frigider si ofer-o insetatului. Rezultatul te va multumi pe deplin.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 7. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic, dar ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume.

FARSE DE 1 APRILIE: 8. Pentru ceva cool si cu efect imediat, ofera un pahar de suc, cu tot cu pai, unui prieten foarte insetat. Doar ca in loc de suc, trebuie sa folosesti jeleu. Este o gluma de efect si complet inofensiva.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 9.  Lipeste cu un scotch incolor capacul si colacul toaletei, pregatindu-le astfel o surpriza neplacuta celor care se grabesc sa ajunga la baie.

FARSE DE 1 APRILIE: 10. Daca vrei sa ii faci o farsa unui prieten care are masina poti publica un anunt in care sa anunti ca acesta isi vinde masina, adaugand numarul de telefon al „victimei”. Mai comic ar fi sa pui anuntul pe alta masina, de preferat una care sa stea mai tot timpul in parcare. Daca vrei sa fie sunat des, alege o masina de fite si scrie pe foaie un pret foarte mic.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 11. In timp ce doarme cineva pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fi o pacaleala pe care nu o va uita prea usor.

FARSE DE 1 APRILIE: 12. Roagă un/o coleg(ă) să îți sune prietenul/prietena și să pretindă că este actualul/actuala prieten(ă).

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 13. Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.

FARSE DE 1 APRILIE: 14. La scoala le puteti trimite colegilor cate un biletel in care sa scrieti „Ce-i cu talpa aia pe tavan?” Cel care il va citi se va uita si va puteti amuza pe seama lui. Daca aveti profesori care accepta astfel de glume, puteti trimite biletelele astfel incat sa va prinda profesorul si sa va amuzati daca acesta se uita pe tavan.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 15. Tot pe 1 aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

FARSE DE 1 APRILIE: 16. Pe 1 aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 17. O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta!

FARSE DE 1 APRILIE:  18. Cand cineva din casa doarme ii puteti pune frisca in palma, iar apoi il puteti gadila la nas astfel incat sa se scarpine cu mana plina de frisca si sa o intinda pe toata fata.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 19. Cumpara o sticla de Coca-Cola si bomboane mentolate, precum cele de la Mentos, si baga una-doua bomboane in sticla cu suc, pune repede dopul si apoi cere-i altcuiva sa iti deschida sticla.

FARSE DE 1 APRILIE: 20. Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa. Vei fi surprins cand vei vedea cati se vor apleca sa o ridice.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button