BAZAR

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: FARSE DE 1 APRILIE cu care îi poți păcăli pe prieteni sau pe colegi

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: Dacă cei din jur obişnuiesc să „împrumute” pixurile pe care le văd pe biroul dumneavoastră sau dacă vreţi să îi veniţi în ajutor cuiva care are nevoie de un instrument de scris, şi, totodată, să îi faceţi şi o farsă, puteţi apela la pixul cu electroşoc, disponibil la preţul de 5 lei la TheGift. „Arata ca un pix normal dar curiosul care va incerca sa apese pe el pentru a-l folosi va avea surpriza sa simta un soc rapid si neasteptat. Farsa dumneavoastra este garantata cu acest pix cu soc. Socul nu este foarte puternic, neavand consecinte nefaste asupra celui care cade in plasa. Se poate folosi si ca pix, dupa ce rotiti varful argintiu, pentru a-i scoate penita. Totusi, nu recomandam folosirea acestui produs de catre persoane sub 14 ani, peste 50 de ani sau persoane cu probleme medicale. Interzis persoanelor care utilizeaza stimulator cardiac (pacemaker)! Prin utilizarea acestui produs va asumati in totalitate”, se precizează în descrierea pixului cu şoc de la The Gift.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, FARSE: Dacă vreţi să vă amuzaţi colegii, paharul mustăcios, disponibil la preţul de 30 lei, pe mindblower.ro, poate stârni zâmbetele celor din jur, mai ales dacă sunteţi doamnă sau domnişoară.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, FARSE: Brichetele cu şocuri electrice sunt ideale dacă vreţi să le faceţi o farsă prietenilor sau colegilor. La The Gift găsiţi asemenea brichete, atât cu imagini haioase, cât şi cu femei în lenjerie intimă, la 10 lei şi, respectiv, 9 lei bucata.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, FARSE: Mingea cu şocuri electrice, disponibilă la preţul de 135 lei pe mindblower.ro, emite şocuri electrice, inofensive, la anumite intervale de timp. O asemenea minge, îi poate surprinde pe cei din jur şi schimba regulile jocului, pentru că nu e de preferat să o prinzi, ci sa fugi din calea ei.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, FARSE: Pistolul cu lanternă pentru farse costă 10 lei şi este ideal pentru cei care vor să facă FARSE DE 1 APRILIE. Şocul se declanşează prin apasarea tragaciului pistolului, în timp ce lanterna porneşte atunci când este apasata piedica pistolului. „Produsul nu cauzeaza rani fizice. ATENTIE: Produsul se foloseste pe propriul risc, nu este recomandat copiilor sub 14 ani, persoanelor de peste 50 de ani si persoanelor cu probleme de sanatate. Interzis persoanelor care utilizeaza stimulator cardiac (pacemaker)! Prin utilizarea acestui produs va asumati in totalitate”, se precizează în descrierea produsului de pe thegift.ro.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, FARSE: Masca de porc, disponibilă la 175 lei pe mindblower.ro, se potriveste pe orice cap, mai ales pe cele care doresc sa atraga atentia. Cu o asemenea mască, mulţi îşi vor dori să facă fotografii pe care apoi să le distribuie pe reţelele de socializare.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, FARSE: Brelocul 3 in 1 pentru farse, care costă 8 lei la The Gift, este ideal pentru curioşii care vor să probeze tot ce le pică la îndemână fără să ceară voie. Breloc 3 in 1 cu led luminos are două butoane: unul pentru lanternă şi unul pentru electroşoc.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, FARSE: Paiele cu cinci stiluri de mustăţi, disponibile la preţul de 40 lei, pe mindblower.ro, te pot ajuta să stârneşti hohote de râs în jurul tău.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button