Pabli Little Cat, pisicuța cu 100.000 de fani pe TikTok, a ieșit la plimbare cu metroul prin București. A făcut senzație până la Dristor, unde avea treabă cu stăpâna ei

29 mai 2023
446 Afișari
Pabli Little Cat, pisicuța cu 100.000 de fani pe TikTok, a ieșit la plimbare cu metroul prin București. A făcut senzație până la Dristor, unde avea treabă cu stăpâna ei
Pabli Little Cat, pisicuța cu 100.000 de fani TikTok, a ieșit la plimbare cu metroul prin București | Sursa foto: @pabli_littlecat/TikTok

Articol susținut de The Vets.

Pabli Little Cat a ieșit de pe Tik Tok și a călătorit cu metroul prin București. S-a pus în ghiozdănelul ei transparent și s-a urcat în metroul care duce la Dristor 2.

Pisicuța își pierduse răbdarea în metrou

Pabli Little Cat este o pisicuță bucureșteancă care are propriul cont de Tik Tok. Are aproape 100.000 de urmăritori și postează destul de des. A reușit să strângă impresionanta sumă de 2,4 milioane de aprecieri, iar clipurile sale ajung virale.

De asemenea, Pabli Little Cat nu stă doar în casă pentru a face content de postat pe Tik Tok, iese și la plimbare, alături de stăpâna ei. Pabli a mers recent cu metroul prin Capitală.

Pisicuța a stat cuminte în ghiozdănelul ei transparent, însă, la un moment dat, și-a pierdut răbdarea și a început să zgârie geamul cu lăbuța. Aceasta se afla în metroul de pe Magistrala M1, mergând spre Dristor 2 (probabil i se făcuse foame).

Clipul video cu Pabli în metrou a strâns peste 200.000 de vizionări și aproape 40.000 de aprecieri. Mai mulți internauți au vizionat clipul și au adăugat comentarii pe Tik Tok, admirând și complimentând-o pe Pabli.

O internaută a spus că și-ar fi dorit să dea de Pabli, atunci când coboară la Dristor:

De ce nu pot să văd și eu pisică așa scumpică atunci când cobor la Dristor?” – E.

Pabli Little Cat a călătorit și cu CFR-ul

Însă, pisicuța noastră nu a călătorit doar cu metroul. În urmă cu ceva timp, a mers și cu trenul CFR, îmbrăcată frumos, la rochiță. Îmbrăcămintea sa albastră era asortată cu ochișorii.

Pabli Little Cat a admirat pe geam peisajele, după care s-a jucat pe scaunele din tren. La un moment dat s-a plictisit și a stat cuminte pe scaun, așteptând să ajungă la destinație. Plimbarea sa a fost publicată pe pagina ei de Tik Tok, iar clipul a strâns aproape 20.000 de urmăritori.

Toate aceste plimbări ale pisicii tik tokerițe pot fi vizionate pe pagina ei de Tik Tok – Pabli_littlecat.

Te-ar putea interesa și:

Cookies