ȘTIRI

PAȘTE 2014. Cum va fi vremea de Paști, în București și la munte. PROGNOZA METEO

PAȘTE 2014. Sâmbătă, 19 aprilie 2014, în Bucureşti norii persistă peste zi şi temporar mai plouă, vântul încă mai da semne de agitaţie, dar la amiază vor fi aproximativ 16 grade Celsius, cam cât ar trebui la această dată.

În restul țării, vremea se îndreaptă şi se încălzeşte, maximele zilei se încadrează între 14 grade în depresiuni până la 21 de grade în Maramureş. Soarele câştigă teren în mare parte din ţară şi doar prin vest norii încă stau adunaţi şi lasă ploi la nivel local, însă în rest numai cu totul izolat mai cad câteva picături. Iar vântul se domoleşte şi el şi doar pe crestele înalte de munte se arată ceva mai alert.

VEZI AICI Cum va fi vremea și la munte

PAȘTE 2014. Duminică, 20 aprilie 2014, în prima zi de Paști, vremea se încălzeşte în mare parte din ţară, soarele este tot mai prezent, când doar în vestul ţării încă trenează nori ce aduc ploi la nivel local. Vântul nu se mai agită decât pe crestele înalte de munte şi la amiază vor fi temperaturi între 14 şi 21 de grade C.

În Bucureşti vremea se încălzeşte, de asemenea, aproximativ 19 grade Celsius vor indica termometrele la amiază, cu doar câţiva nori în orele dimineţii, apoi soare pe săturate şi vânt liniştit.

PAȘTE 2014. În ziua următoare, luni, 21 aprilie 2014, a doua a sărbătorilor pascale, chiar spre 24 de grade se avântă mercurul din termometre în sudul şi sud-estul ţării. Apoi însă, ploile revin şi temperaturile mai scad, apropiindu-se de normalul perioadei.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button