PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE, de trimis celor dragi

de:
19 apr. 2014
0 afișări
PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE, de trimis celor dragi

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

PAȘTE 2014. MESAJE SMS și URĂRI de PAȘTE: FELICITĂRI HRISTOS A ÎNVIAT

SMS-uri HAIOASE şi AMUZANTE de PAŞTE

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE.  Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale. 

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE.  Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Înviat!

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE.

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

PAȘTE 2014. CELE MAI FRUMOASE URĂRI, MESAJE ȘI SMS-URI DE PAȘTE. Poţi să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!

 

 

 

Cookies