(P) Care sunt cele mai potrivite flori de oferit cadou de Ziua Îndrăgostiților

13 ian. 2023
20 Afișari
(P) Care sunt cele mai potrivite flori de oferit cadou de Ziua Îndrăgostiților
Sursă foto: Care sunt cele mai potrivite flori de oferit cadou de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților este un simbol al iubirii și modul în care cuplurile își arată dragostea pe care și-o poartă. În cadrul acestei sărbători se obișnuiește ca bărbații să cumpere flori femeilor, pe lângă care pot să adauge și alte cadouri simbolice sau mai speciale. În cadrul acestui articol vom discuta despre cele mai potrivite flori de oferit cu această ocazie.

Cei care nu doresc să sărbătorească Valentine’s Day au întotdeauna posibilitatea să sărbătorească Dragobetele. Dragobetele se sărbătoresc în data de 24 februarie, la 10 zile după Valentine’s Day. Această este o sărbătoare tipic românească, astfel încât cu siguranță poți să alegi una dintre cele două variante.

Care sunt cele mai potrivite flori de oferit cadou?

Există o mulțime de tipuri de flori diferite și aranjamente florale din care poți alege. Cu toate acestea, un trandafir criogenat este de departe cea mai bună alegere. Marele avantaj în cazul acestui cadou este faptul că va dăinui pentru foarte mulți ani. Durata de viață a unei astfel de flori este de cel puțin 10 ani.

Ai la dispoziție o varietate foarte mare de trandafiri criogenati din care să alegi. Prima dată trebuie să te hotărăști ce culoare dorești. Probabil că roșu este cea mai bună culoare pentru această ocazie, dar nu în mod obligatoriu. De asemenea, există modele pudrate sau care au în interiorul sticlei introdus un sistem luminos sau o poză.

Este esențial dacă nu ai mai cumpărat în trecut un astfel de trandafir să faci achiziția în persoană. În acest mod poți să te asiguri că vei cumpăra un cadou potrivit. Recomandăm această alegere deoarece ea reprezintă un simbol al iubirii voastre, care va rezista pentru foarte mulți ani.

Este foarte important ca acest cadou să fie păstrat în condiții bune pentru a avea parte de el pentru o lungă perioadă de timp. Astfel, îți recomandăm să îl ți într-o zonă iluminată, dar nu direct în bătaia soarelui. În plus, nivelul de umiditate nu trebuie să fie ridicat, iar protecția de sticlă nu ar trebui îndepărtată niciodată.

Ce alte tipuri de flori se oferă cadou pentru Ziua Îndrăgostiților?

Dacă prima variantă nu este pe gustul tău, ai multe alte tipuri de flori pe care le poți oferi cadou de Ziua Îndrăgostiților. Practic, orice aranjament floral deosebit, care să iasă din tipare este potrivit pentru această ocazie. O altă variantă foarte bună este să alegi tipul preferat de flori ale iubitei sau soției tale. În acest fel nu ai cum să greșești.

Dacă te hotărăști să achiziționezi un aranjament floral, poți face ca lucrurile să fie un pic mai interesante. Pe lângă buchetul de flori poți să adaugi și o sticlă de șampanie sau niște dulciuri. De exemplu, căpșunile în ciocolată sunt o alegere excelentă într-o astfel de situație. Trebuie să te orientezi în funcție de mesajul pe care dorești să îl transmiți cu această ocazie.

O opțiune foarte bună sunt hortensiile, niște flori extraordinar de frumoase. La fel de potriviți sunt și crini, care au un miros excepțional. Dacă nu ai timpul necesar să mergi și să cumperi florile, poți oricând să îți surprinzi iubita cu o livrare la domiciliu. Cu toate acestea, este indicat să oferi un astfel de cadou în persoană.

Având în vedere că Valentine’s Day este o sărbătoare a iubirii, nu este esențial să oferi un cadou excepțional de mare sau de grandios. Gestul este cel mai important și cu siguranță va fi apreciat. Chiar și așa, fiind vorba de un eveniment care are loc o dată pe an, probabil că ar trebui să te pregătești din timp și să faci lucrurile într-un mod special.

În cazul în care te-ai gândit la ceva aparte, cum ar fi un weekend romantic în doi sau o cină romantică la restaurant, ai putea să nu mai pui la fel de mult accent pe flori. Totuși, trebuie să cumperi cel puțin un trandafir. Această floare este simbolul iubirii și nu poate să lipsească la o asemenea ocazie.

În concluzie, acestea sunt cele mai potrivite flori de oferit cadou de Ziua Îndrăgostiților. Așa cum menționam însă și inițial, dacă știi că partenera ta îndrăgește foarte mult un fel anume de flori, probabil că ar trebui să optezi pentru acea varianta. Cel mai important este să faci lucrurile altfel și să ieși din rutina de zi cu zi.

Cookies