Ovidiu Niculescu, mesaj pentru doamne de 8 martie: ”Femeia este cea mai mare fericire și cea mai mare durere a lumii” VIDEO

08 mart. 2021
254 Afișari
Ovidiu Niculescu, mesaj pentru doamne de 8 martie: ”Femeia este cea mai mare fericire și cea mai mare durere a lumii” VIDEO

Artistul Ovidiu Niculescu, 46 de ani, una dintre cele mai carismatice figuri ale scenei din România, transmite femeilor un mesaj de 8 martie prin intermediul B365.ro.

Ovidiu Niculescu. Sau actor, cântăreț, gentilom ori derbedeu. Acestea nu sunt doar profesii sau epitete, ci prezentarea și autocaracterizarea unui om pentru care, constată reporterul, scena este viața. O scenă pe care, atunci când Ovidiu Niculescu nu joacă în piese de teatru, cântă. Și, atunci când cântă, singur sau alături de colegii din trupa White Mahala, invocă, de multe ori, femeia. În diferite forme. Cu bune și cu rele. Cu iubire, cu patos sau cu dezamăgire.

B365.ro a stat de vorbă cu Ovidiu Niculescu înainte de Ziua Femeii, cu ocazia unui recital pe care acesta l-a susținut la Sensio Living, în București. Am profitat de ocazie și l-am rugat pe artist să le transmită mult invocatelor femei în piesele sale un mesaj.

Ce a ieșit, vedeți în interviul de mai jos. În stilul caracteristic, artistul ne-a vorbit despre femei, despre mama sa și le-a transmis acestora un mesaj.

”Iubesc toate femeile care au fost, sunt și care vor fi în viața mea”

Ca orice bărbat, și Ovidiu păstrează un loc special în inima sa pentru mamă, vorbind despre aceasta la superlativ.

 ”Nu se mai fabrică femeie ca tine”, spune Ovidiu despre mama sa.

B365.ro, împreună cu Ovidiu Niculescu, urează tuturor femeilor LA MULȚI ANI și O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ !

Cookies