ARHIVA B365

Oţelul s-a antrenat fără ghete cu crampoane pe Naţional Arena

Oţelul Galaţi va juca primul meci de acasă din Liga Campionilor contra formaţiei Benfica Lisabona. Portughezii au ajuns în România duminică seară, iar luni dimineaţă s-au şi antrenat pe Naţional Arena. Emoţiile privind starea gazonului s-au risipit şi se pare că marţi seară, la ora jocului, terenul se va prezenta în condiţii optime, după ce gazonul instalat iniţial a fost înlocuit, în urma dezastrului de la România – Franţa, când iarba s-a desprins brazdă cu brazdă sub crampoanele fotbaliştilor.

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a ţinut morţiş ca jucătorii săi să facă cel puţin două antrenamente pe Naţional Arena, înaintea partidei cu Benfica. Solicitarea sa a fost agreată doar cu condiţia ca fotbaliştii să nu folosească ghete cu crampoane, pentru a nu deteriora suprafaţa de joc, scrie realitatea.net. Aşa s-a întâmplat, iar gazonul a rezistat.

Administratorii şi responsabilul desemnat de UEFA să supravegheze montarea noului gazon sunt optimişti că de această dată suprafaţa de joc nu va mai fi o problemă la ora meciului Oţelul – Benfica, cum s-a întâmplat la partida România – Franţa, prima oficială disputată pe stadionul bucureştean.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button