Ostinato @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

de:
11 sept. 2012
0 afișări
Ostinato @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Ostinato

De Cristi Juncu
(TG. MUREŞ)

Cu: Ioana Cheregi
Regia: Laura Moldovan
Durata: 60min
Rezervări: Teatrul Tabu / Legere Live: Piaţa Rosetti nr. 5/ 0753 694 852 / [email protected]

Ostinato un strigăt cu accente comice împotriva superficialului, a imaginii în detrimentul substanţialului. O privire cu multă autoironie asupra vieţii, a normalului a simplităţii, a iubirii sincere, pe care mulţi dintre noi începem să o scăpăm printre degete.
Cred că această formă de teatru neconvenţional, viu şi direct, este viitorul. Această formă care vine spre oameni într-o societate grăbită, ocupată, care vrea altceva, iar teatrul poate fi acel altceva. (Laura Moldovan)

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

 

 
 
 
 
Cookies