BAZAR

“Oscarul jucăriilor”: Care sunt cele mai tari jucării din lume şi cum arată ele. FOTOGALERIE

1. Razor Crazy Cart. A facut furori in randul adolescentilor la scurt timp dupa recenta lansare in SUA, iar acum succesul ii este confirmat la nivel international, primind titlul de Jucaria Anului in categoria „Jucarii pentru exterior”, in cadrul ceremoniei anuale Toy of The Year Awards (TOTY) 2014, supranumit Oscarul jocurilor si jucariilor.

Dupa succesul lansarii pe continentul american si mii de precomenzi in toata lumea, adorata masinuta va fi disponibila si in Romania, prin Biciclop,in aceasta vara. Masinuta, la care vor tanjii toti taticii, este inspirata de spiritul competitiv din lumea kartingului. Razor USA, lider mondial in productia de trotinete si masinute electrice, a investit intr­o serie de inovatii care duc distractia la un nou nivel: tinerii se pot intrece, se pot deplasa
inclusiv pe diagonala sau pot lua curbele strans si evita rapid orice obstacol. Iar toate acestea cu extrem de mare usurinta, Crazy Cart fiind foarte simplu de condus.

)

2. „Rainbow Loom(Choon’s Design LLC) a primit recunoasterea atat in categoria „Jocuri creative” cat si „Cea mai buna jucarie pentru fete”, pentru capacitatea de a stimula gandirea creativa a micutilor, invatandu­i diverse tehnici de lucru manual.

3. Cea mai apreciata Jucarie pentru baieti de toate varstele a fost figurina vorbitoare Minion Dave Despicable Me 2 (Think Toys)

4. La capitolul jucarii bazate pe tehnologii smart, premium cel mare a fost acordat catre LeapPad Ultra (LeapFrog Enterprises, Inc), tableta educativa pentru copii cu varste intre 4­9 ani.

5. „Jucaria educativa a anului” a fost desemnata GoldieBlox and the Spinning Machine (GoldieBlox, Inc), apreciata pentru capacitatea de dezvoltare a abilitatilor de gandire in spatiu si de constructie creativa.

6. La capitolul Jucarii electronice, Boom Boom Balloon (Spin Master Ltd.) trage lozul castigator, cu aceasta jucarie care ajuta la cresterea dezvoltarii dexteritatii celui mic, putand fi jucat impreuna cu toata familia.

7. Premiul pentru cea mai buna jucarie pentru copiii pana la 3 ani, a fost castigat de „Big Hugs Elmo”(Playskool), jucaria pufoasa careia ii place sa fie imbratisata si ofera la schimb o noua imbratisare.

8. La categoria „Cea mai inovativa jucarie” Zoomer (Spin Master Ltd.), atrage toate laudele, fiind catelul electronic perfect pentru famillile care nu pot avea un animal de casa.

9. Prescolarii sunt invitati sa se joace de­-a doctorul, cu cea mai buna jucarie a anului pentru ei, Doc McStuffins Get Better Check­up Center (Just Play)

10. Cel mai de succes bs brand in industria jocurilor electronice a fost desemnat Minecraft (Mojang AB).


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button