BAZAR

OSCAR 2014. Cu ce ţinute s-au afişat Angelina Jolie şi Brad Pitt la Gala OSCAR 2014

OSCAR 2014. La fel ca în fiecare an, una dintre cele mai strălucitoare apariţii a fost frumoasa Angelina Jolie, însoţită de Brad Pitt. Îmbrăcată într-o rochie argintie şi parţial transparentă, semnată Elie Saab, actriţa a întors privirile a sute de jurnalişti şi fani sosiţi la marginea covorului roşu.

La fel de elegantă a fost şi Cate Blanchett, care a purtat o ţinută de culoarea şampaniei, decorată cu mii de mărgele şi cristale, scrie realitatea.net. Criticii de modă scriu că rochia marca Armani a fost o alegere inspirată pentru actriţa ce a devenit cunoscută graţie eleganţei şi rafinamentului său.

De-a dreptul spectaculoasă a fost sosirea Lupitei Nyong’o pe covorul roşu, relatează Vanity Fair. Actriţa, care a intrat în atenţia publicului cu filmul „12 ani de sclavie”, şi-a făcut apariţia îmbrăcată într-o rochie Prada de culoare albastră, ce a contrastat cu pielea sa întunecată.

Nu au lipsit nici gafele în faţa presei sau ţinutele neinspirate. Cântăreţul Pharrell a purtat o pereche de pantaloni scurţi în combinaţie cu un frac elegant, în vreme ce Liza Minelli şi Julia Roberts au fost criticate pentru ţinutele „învechite.”

CITEŞTE ŞI OSCAR 2014: „12 Years a Slave”, CEL MAI BUN FILM. Matthew McConaughey, cel mai bun actor. VIDEO 

OSCAR 2014: Cate Blanchett a câştigat premiul pentru CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ ÎN ROL PRINCIPAL, pentru prestaţia din „Blue Jasmine”.

OSCAR 2014: Premiul pentru CEA MAI BUNĂ REGIE, câştigat de Alfonso Cuaron, pentru „Gravity”.

OSCAR 2014: Premiul pentru CEL MAI BUN SCENARIU ORIGINAL este câştigat de Spike Jonze, pentru filmul „Her”.

OSCAR 2014: „12 Years a Slave”, premiul pentru CEL MAI BUN SCENARIU ADAPTAT.

OSCAR 2014: Premiul pentru CEL MAI BUN CÂNTEC merge la Kristen Anderson-Lopez şi Robert Lopez, pentru „Let it Go” din filmul de animaţie „Frozen”.

OSCAR 2014: „Gravity” câştigă premiul pentru CEA MAI BUNĂ COLOANĂ SONORĂ. Trofeul este primit de Steven Price.

OSCAR 2014: „The Great Gatsby”, premiul pentru CEA MAI BUNĂ REGIE ARTISTICĂ. Trofeul merge la Catherine Martin şi Beverley Dunn.

OSCAR 2014: Premiul pentru CEL MAI BUN MONTAJ merge la Alfonso Cuarón şi Mark Sanger, pentru filmul „Gravity”.

OSCAR 2014: Încă un premiu pentru „Gravity”: CEA MAI BUNĂ IMAGINE.

OSCAR 2014: Lupita Nyong’o câştigă premiul Oscar pentru CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ ÎN ROL SECUNDAR. Actriţa a făcut un rol excepţional în filmul „12 Years a Slave”, regizor Steve McQueen. Lupita a acceptat premiul în lacrimi, spunând că „a fost rolul vieţii sale” şi mulţumindu-i regizorului pentru oportunitatea acordată. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button