Organic Fest

de:
16 iun. 2011
0 Afișari
Organic Fest

Cea de-a zecea editie Organic Fest este dedicata produselor naturale de ingrijire si infrumusetare.

Olivo Organic va fi prezent cu o gama de cosmetice bio, detergenti bio, superalimente (goji, sare de Himalaya), dulceata de casa si siropuri (de muguri de brad, soc), condimente 100% naturale si bio, filtre de apa si multe altele.

Meru Organic Beauty va propune cosmetice organice pentru ingrijirea pielii, marcile La Clarée si S.A.V.E. din Franta sau Santaverde din Germania, selectate atent pentru calitatea biologica a ingredientelor, precum si seriozitatea si dedicatia producatorilor pentru conceptul ”organic”.

Avallon Media va fi prezent cu produse cosmetice naturale, ulei de trandafir, apa de trandafir fabricate in Bulgaria, gama Alteya certificata organic, sapunurile naturale fabricate in Franta, Rampal Latour, nucile de spalat indiene, condimente certificate organic BART si Suc de Aronia.

BcomBIO Organic participa cu dermocosmetice faciale si corporale, produse de igiena si ingrijire cotidiana. Certificatele BIO si ECO sunt acordate de catre Ecocert, Franta.

Greendays va propune sa descoperiti savoarea si gustul autentic al alimentelor preparate din ingrediente certificate organic provenite din agricultura 100% biologica! In cele doua zile, va invitam sa degustati sosuri si creme de legume preparate dupa retete traditionale din ingrediente proaspete , dulcuri, cafea si ceaiuri, sa alegeti intre cele peste 20 de sortimente de paste 100 % italiene, 9 varietati de orez, risotto si supe usor de preparat. Nu lipsesc nici uleiul de masline extravirgin natur sau aromat, sau condimentele exotice pentru mancaruri rafinate.

Nu vor fi uitate nici produsele alimentare sanatoase si obiectele vestimentare din fibre ecologice. Printre produsele-vedeta, din aceste categorii, se afla hainutele pentru copii, produse de panificatie bio, cafeaua Fitness Coffee – cu un adaos de 16 extracte de plante medicinale si cu proprietati antioxidante, sortimentele de miere din Delta Dunarii si siropurile de fructe de padure.

Accesul vizitatorilor este gratuit. Intre orele 11:00-18:00.

Cookies