Ordinul directorului Metrorex: le cere angajaților să participe la demolarea chioșcurilor | DOCUMENT

08 apr. 2021
182 afișări
Ordinul directorului Metrorex: le cere angajaților să participe la demolarea chioșcurilor | DOCUMENT

Ordinul directorului Metrorex. Ștefan Paraschiv, directorul Metrorex, le cere angajaților să participe la demolarea chioșcurilor. Practic, gestul acestuia de miercuri, când a apărut cu ranga în mână la stația Ștefan cel Mare, a fost ca o asigurare că acțiunea este legală.

Ordinul directorului Metrorex. Ștefan Paraschiv, directorul Metrorex, le cere angajaților să participe la demolarea chioșcurilor. Acesta a semnat, miercuri, o dispoziție prin care i-a înștiințat pe angajați că au obligația să ajute la demolarea spațiilor comerciale de la metrou.

Imaginile cu directorul Metrorex de miercuri, când acesta a apărut cu ranga în mână, încercând să deschidă un chioșc de la stația Ștefan cel Mare au vrut să fie un imbold dat angajaților, prin care șeful îi asigura că acțiunea este legală. Apoi, dispoziția a confirmat și că acesta este un ordin.

Ordinul directorului Metrorex:

Gestul lui Ștefan Paraschiv a fost ”aplaudat” de Ministrul Transporturilor

Ministrul Drulă l-a felicitat pe directorul Metrorex. „Un cartel se destructurează cu ranga” – a fost reacția ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce astăzi a început evacuarea spațiilor comerciale de la metrou, făcând referire la gestul directorului Metrorex, Ștefan Paraschiv, care a încercat să deschidă cu ranga ușa unui magazin.

„Este un om curajos, care şi-a asumat o misiunea grea la Metrorex. Am văzut comentarii despre folosirea de către directorul general a unei răngi. Da, un cartel se destructurează cu ranga şi-l felicit pentru un act de asumare şi curaj”, a declarat Cătălin Drulă.

Ajutor pentru comercianții care au rămas fără magazine la metrou

Primarul Radu Mihaiu oferă ajutor pentru comercianții care au rămas fără magazine la metrou. Edilul a anunțat că buticarii care îşi desfăşurau activitatea în chioşcurile demolate de la metrou au posibilitatea de a o continua în zona Pieței Obor.

*Documentul a fost prezentat de Digi24

Cookies