ARHIVA B365

Orban o refuză pe Firea: E neobrăzare să mai ceri bani din Fondul de Rezervă

Premierul Ludovic Orban a spus, la începutul şedinţei de Guvern, că nu vrea să fie alocate fonduri pentru primăriile care au primit bani din alocările date de guvernarea PSD.

„Nu vreau să văd pe lista pe care o veţi înainta, anexa pe care o veţi înainta la hotărârea de Guvern, nicio primărie care a primit bani din alocările acordate de Guvernul PSD din suma de un miliard patru sute de milioane sau din alte sume. Dacă vine vreo primărie cu cerere de bani după ce a primit bani din fondul de rezervă, evident nu voi accepta alocarea niciunei sume de bani. Să vă uitaţi pe, să le spun „deştepţii” care au contracte pe fantomaticul Fond de Dezvoltare şi Investiţii. Şi acolo trebuie operată o extragere din anexă a celor care au fost primii la şmecheria pusă la cale cu Fondul de Dezvoltare şi Investiţii”, a declarat premierul Ludovic Orban, citat de news.ro.

Ministrul Dezvoltării i-a transmis premierului că există o cerere din partea Primăriei Bucureşti pentru alocarea sumei de 677 de milioane de lei, iar Orban a replicat.

„Primăria Bucureşti a beneficiat de alocare din Fondul de Rezervă al Guvernului de 100 de milioane şi mi se pare o neobrăzare să mai formuleze o cerere de 667? Adică vrea să plătim noi factura pentru companii de nababi înfiinţate de Firea. Nu acceptăm aşa ceva”, a spus Orban.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button