Orban îl lovește pe Voiculescu acolo unde-l doare mai tare. Ministrul Sănătății este sfătuit „să vadă de rețelele sociale”

24 mart. 2021
162 Afișari
Orban îl lovește pe Voiculescu acolo unde-l doare mai tare. Ministrul Sănătății este sfătuit „să vadă de rețelele sociale”

Liderii PNL au declarat, miercuri, faptul că ministrul Sănătății își petrece prea mult timp pe Facebook, unde susține în continuare că se raportează greșit rata de infectare cu Covid. Afirmațiile vin după ce Vlad Voiculescu a postat un comentariu pe pagina de Facebook a Violetei Alexandru, care scrisese că declarațiile lui provoacă îngrijorarea populației, potrivit Digi24.

Orban îl lovește pe Voiculescu acolo unde-l doare mai tare

Ministrul Sănătății trebuie să conducă lupta împotriva pandemiei, să susțină procesul de vaccinare, să pregătească proiectele pentru PNRR, trebuie să urmărească avizarea tuturor proiectelor de achiziție care sunt solicitate de spitale și finanțate din fonduri europene, trebuie să fie foarte, foarte ocupat. Nu comentez un comentariu. Modalitatea de calcul al ratei de incidență a fost cunoscută pe toată perioada. Am avut cu sprijinul STS aplicația Coronaforms în care sunt toate datele și care nu pot fi modificate în niciun fel”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, la Parlament.

Orban a sugerat că îl sfătuiește pe Vlad Voiculescu să nu mai petreacă atât de mult timp pe Facebook, așa cum ar trebui să facă toți demnitarii: „Eu n-am avut timp să citesc comentariile. (…) Eu sunt un om ocupat, sunt un om care am o activitate care nu-mi permit să urmăresc și așa trebuie să fie orice om care deține o funcție publică”, potrivit sursei citate.

Ministrul Sănătății este sfătuit „să vadă de rețelele sociale”

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a declarat și el, pentru Antena 3, că Vlad Voiculescu ar trebui să fie demis din funcție. Asta pentru a avea mai mult timp să se ocupe de prezența sa în social media.

„Cred ca e timpul ca prim ministrul să-l trimită pe Voiculescu sa vadă de rețelele sociale. Cred ca ar trebui să primească un ultimatum”, a declarat Florin Roman.

Cookies