ÎN BUCUREȘTI

Orban, declarație despre miniștrii surprinși fără mască: „Trebuie să fie sancționați conform legii”

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a declarat, miercuri, că toate persoanele care nu respectă regulile sanitare trebuie să fie sancţionate conform legii, indiferent despre cine este vorba.

„Trebuie să fie sancţionaţi în conformitate cu legea, asta am spus despre toţi cei care nu respectă regulile, indiferent despre cine este vorba”, a declarat Ludovic Orban, la Parlament, potrivit Hotnews.ro.

Declarația vine după ce doi miniștri, Raluca Turcan și Vlad Voiculescu, au fost surprinşi săptămâna aceasta fără mască de protecţie sanitară în locuri publice.

Ludovic Orban a mai declarat că o să caute o soluţie pentru ca şi deputaţii care nu poartă mască în Parlament să fie sancţionaţi.

Ministrul de Interne, Lucian Bode a anunțat în cursul dimineții că miniștrii Vlad Voiculescu și Raluca Turcan surprinși fără mască, vor fi amendați, potrivit sursei citate.

În mai anul trecut, pe vremea când era prim-ministru, Orban însuși a fost protagonistul unei dezbateri similare, când pe internet a apărut o imagine cu el și mai mulți membri ai Guvernului care nu poartă mască și fumează în biroul șefului lor – purtarea măștii de protecție fiind obligatorie și atunci, iar fumatul fiind interzis în acel spațiu.

Mai 2020 – Ludovic Orban și mai mulți membri ai Guvernului

După apariția fotografiei și scandalul iscat, Ludovic Orban și cinci membri ai Guvernului de atunci au fost amendați.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button