ARHIVA B365

Orban: Avem negocieri pentru o majoritate care să-l schimbe pe Zgonea din funcție

„În mod evident, atunci când vom dispune de majoritate parlamentară puteţi fi convinşi că vom demara procedurile de schimbare a domnului Zgonea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. În rest, dacă vom avea capacitatea de a schimba şi postul va deveni vacant, se va lua o decizie în conformitate cu prevederile statutare a PNL”, a afirmat Orban, întrebat dacă atunci când PNL va avea majoritatea parlamentară, Alina Gorghiu va reprezenta o soluţie pentru funcţia de preşedinte al Camerei, potrivit Mediafax.

Zgonea a arătat că numele lui Vasile Blaga este vehiculat pentru preşedinţia Senatului, însă, dacă se va forma majoritatea la Senat, decizia candidatului partidului, pentru acest post, se va lua în conformitate cu statutul partidului.

CITEȘTE ȘI: Strângere de semnături pentru REVOCAREA lui Tăriceanu de la şefia Senatului

„În ceea ce mă priveşte pe mine, în mod evident, la nivelul Camerei Deputaţilor, investiţi prin hotărârea PNL, eu şi colegii care au fost desemnaţi ca şi echipă, purtăm negocieri la nivelul Camerei Deputaţilor fie cu grupurile parlamentare, fie cu deputaţi astfel încât să formăm majoritatea parlamentară. Când avem informaţii relevante în acest sens, le veţi afla, evident vor fi făcute publice”, a răspuns Ludovic Orban, întrebat dacă negociază pentru formarea unei majorităţi parlamentare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button