Orașul în care trăiesc doar femei între 20 și 35 de ani. Bărbații sunt primiți doar în vizită și doar dacă respectă condiții stricte (gen să aibă serviciu). Și, desigur, nu e București

13 ian. 2022
905 Afișari
Orașul în care trăiesc doar femei între 20 și 35 de ani. Bărbații sunt primiți doar în vizită și doar dacă respectă condiții stricte (gen să aibă serviciu). Și, desigur, nu e București
Orașul în care trăiesc doar femei între 20 și 35 de ani. Bărbații sunt primiți doar în vizită și doar dacă respectă condiții stricte (gen să aibă serviciu). Și, desigur, nu e București | Sursă foto: Unsplash

În Brazilia există un oraș format exclusiv din femei. În această comunitate trăiesc 600 de femei ce au vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.

Orașul în care trăiesc doar femei se numește Noiva do Cordeiro și este situat în sud-estul Braziliei. Este o comunicate rurală, unde femeile se află la conducere și au un set de reguli proprii.

Orașul în care trăiesc doar femei între 20 și 35 de ani

Unele din acestea sunt căsătorite, însă căsniciile lor nu sunt că cele cu care suntem obișnuiți. Soțul și soția nu trăiesc în aceeași casa. Soții femeilor din această comunitate sunt nevoiți să trăiască și să muncească înafara orașului. Femeile își trimit de asemenea și fii, care au împlinit 18 ani, la muncă departe de casă. Aceștia au dreptul de a se întoarce în comunitate doar în weekend, scrie Daily Mail.

Femeile de aici spun că orașul este bine organizat și foarte armonios. Aici localnicele împart totul, inclusiv pământul pe care îl lucrează. Nu există competiție între acestea, se strâng în grupuri și se uită la telenovele, își împrumută haine și își fac unghiile una alteia.

Bărbații sunt primiți doar în vizită și doar dacă respectă condiții stricte

Cu toate că femeilor de aici le place să trăiască în această comunitate lipsită de bărbați, fiecare din ele visează să se îndrăgostească și să se căsătorească. Problemă pe care acestea o întâmpină este aceea că le este greu să își găsească parteneri de viață.

Într-o astfel de comunitate este destul de greu găsești un bărbat care să nu fie deja căsătorit cu o altă femeie din oraș sau să nu fie ruda cuiva. Cu toate că aici le este aproape imposibil să își găsească soți, femeile spun că nu vor să plece din oraș pentru a întemeia familii.

Pentru a remedia această problemă comunitatea de femei face o invitație bărbaților ce doresc să li-se alăture. Bineînțeles că exista și o condiție, aceștia trebuie să accepte să facă ceea ce le spun femeile și să trăiască după regulile lor.

Cookies